![]() |
Re: 24kanalni magnetofon sa 2incnom trakom - koji?
De si Rajko
je su li zive pne trake na kojima smo snimali Beogradsku calgiju???? A sta se desilo sa studerom koji je tamo radio u studiju? Radi li petica uopste? Aca |
Nasao si koga ces pitat, Rajko vec godinu dana zivi u Americi.
Radi petica, bio sam prije neki dan. |
znam da zivi tamo
nego jel ovo on??? jesu presli na pro tools u petici? jel jos uvek shef onaj krupni celavi cika sa krupnom glascinom? |
Ljudi, man'te se magnetofona, to je manji problem, mada je na planeti do pretprosle godine bio JEDAN JEDINI proizvodjac, a skoro sam siguran da danas ne postoji NI JEDAN, taj je bio OTARI sa spravom MX 85 i MX 90 (cak 32 kanala na 2 incha) ali 99,99% danas vise NIKO ne proizvodi visekanalne magnetofone te vrste. Jos veci, mnogo veci je problem naci trake, citao sam skoro neki intervju sa producentom-manijakom koji je jednu rok grupu snimao na 2 "usinkana" Studera, imao je medjunarodni problem do neba i uz necuvena traganja po magacinima je uspeo da nadje 12 (slovima dvanaest) Quantegy traka od 2 incha, sto mu je jedva bilo dovoljno za projekat. NOVIH TRAKA OD 2 INCHA VISE NEMA!!!
(bar koliko ja znam, iz vise izvora) |
Quote:
Petica presla na Pro Tools. Ako mislis na Zokija Vukcevica, radi jos uvijek tamo. |
Da verovatno je on
onako galamdzija i nama je falilo trake kad smo snimali,,,,ali takvud nam je ebo sve po spisku sa bioskopom....bukvalno smo morali da cekamo pauze izmedju filmova da bismo snimali.... uzas p.s. sta li je sa onim studerom...onaj je bio dobar |
Nije Studer, MCI je. Ziv je i polu-ispravan.
|
cini mi se da kad smo mi snimali da je bio stuedrov magnetofon trakas
imao je neki primitivni daljinac na gajtan... :) |
studio 5,6,13 MCi naravno od tri komada ne mos se sastavi jedan dobar:D
|
moz biti
:| |
All times are GMT +1. The time now is 07:28 AM. |