![]() |
Re: Logic 5.5.1 Multitracking u EXS24
Quote:
|
Pa kupujes Mac, a Cika Sloba obozava Apple brend :)
|
:) ... ne kupujem jos al sam veliki obozavatelj, nadam se da ce uskoro
|
Pa ja bas nesto i nisam napredovao na MAC-om. Pricao sam vec o Midi kasnjenju koje nisam u uspeo da resim, a sa istom kartom (Firepod) midi na PC-ju radi SUPER. Tako da ne treba se previse loziti na MAC, nije to bas tako k'o sto se pricha. Al ajd da ne krecemo ponovo sa tom prichom:banghead: :banghead: :banghead:
|
Hm, zanimljivo. Nikad , ali ba? nikad nisam imao nikakvih problema na Mac-u, ?to se ne mo?e reći za pc. Imam firebox i radi izvrsno. Ako mi se i ne?to čudno događalo ,to je bila moja krivica i neznanje. Samo naprijed Mac-om.
|
Quote:
Da me ne shvatite pogresno, imam i mac i pc, ali ako mislite da cete kupovinom mac-a dobiti masinu koja besprekorno i savrseno grdno se varate. Tako da se nemojte zaludjivati sa tom pricom o toj famoznoj stabilnosti i midi tajmingu, to je vise legenda nego stvarnost |
Pozdrav silicon science
...jel si kupio neki desktop Mac G5 ili jos ganjas onaj stari mac lap top koji bas i nije predvidjen za muziku i Logic 8?Ako si uzeo noviju masinu onda taj firepod definitivno nema dobar driver za Mac.Kod mene nema latencije o kojoj pricas ni sa softverom a ni sa hardverom. |
Opet zanimljivo. Moj prijatelj ima famozni Firepod i MacBook Pro i radi opet savr?eno. Latencija....nikad čuo. Da, ganjamo sintove, gitaru preko midi konvertera , sa svojim zvukovima ,sa njegovim, gitaru na MainStage i opet nikad se latencija nije pojavila. Mo?da bi bilo dobro da nam po?alje? konfiguraciju Silison Science svog Mac-a pa da vidimo o čemu se radi.
Pozdrav!! |
MacBook core2duo sa 1 giga rama, i Presonus Firepod. Znaci gadna latencija od pola sekunde, i prevrnuli smo ceo Logic i nismo uspeli da resimo proble (Bitch i ja), a gos'n Buzge IZUZETNO dobro poznaje Logic i Osx:wink: Stvarno ne znam u cemu je problem i toliko sam se in=znervirao oko toga da sam se vratio na PC i Cubase. Ali uskoro budem nabavio Cubase za OsX i nastavljam da radim na Mac-u. Za sada ga koristim samo za Live sa Abletonom
|
Verovatno problem koji imaš nema nikakve veze sa macom, odnosno operativnim sistemom, nego sa "lošim" drajverima za Firepod. Ja imam npr. behringer bcr2000 i midi i/o radi besprekorno. Kompjuteri su nam isti.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:51 PM. |