![]() |
Re: "pozajmljene melodije" na Eurosongu
Quote:
sto se danaca tice, kada je pocela pesma pomislio sam "otkud Kyle Minogue sa pesmom 2 Hearts?!" poz |
Quote:
Pozdrav |
ritam u intru, gruv (koji mi je inace nekako unikatan u 2 hearts), ovo mi je bas preslikano
poz |
Quote:
Ima bar 200 pesama sa ovim beatom :) Po tom princpu , svaki blues je maznut jedan od drugog , a boga mi i pola Rock n Roll a :) Pozdrav |
jesi se zezao ali kad pomislis i jeste tako :)
|
Quote:
A takmicili su se u Swe za pjesmu Evrovizije sigurno 3 puta u 4-5 godina sa dobrim rezultatima, mislim da su ove godine bili 3. Nije nemoguce da ce se i oni nekada pojaviti na ESC, ipak su u tom fazonu. Izvinjavam se za OFF topic. |
Quote:
ali bas gruv i onaj kontra akcenat na baritonu mi je ipak 2 hearts :), mada ovo je nista naspram drugih lopovluka na eurosongu poz |
realno nisam iznenadjen
ljudi kradu melodije i zaradjuju milione... uvek bilo i bice... sta masa ta koja prati evroviziju zna o danasnjoj muzici uopste, a da ne pricam o starijim stvarima. |
I fracuz je marnuo jednu matoru stvar,cini mi se da je Leo Sayer...Kompletan refren je brutalno ukraden...
A danci su malo "inspirisani":D Maroonom,ali to je taj fazon,ni Maroon ga nije izmislio...mislim da ima milion pesama na isti fazon...to je harmonski,cist sablon za pop pesmicu... btw.Niko ne komentarise Bugare...oni su mi bili skroz zanimljivi... |
nije bash melodija, al obratite paznju na beat
timbaland http://www.youtube.com/watch?v=2__Qdd11rfA grci http://www.youtube.com/watch?v=8MVqbovtL7k mislim, aj ova pandjabi sitar-like melodija je kradena trista puta.. pa aj kao da iskuliram.. mada ovo je kao koto il ovaj izvorni grchki.. da ga hebem.. zaboravih kako se zove.. uzo? :) al beat.. ALI BEAT!?!?!? koji je josh uvek svez..? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nenene.. josh i ove rechi..? wtf?! ja ne znam.. ono.. ne idem u grchku ovo leto.... mada, nigde ni ne idem.. :? |
All times are GMT +1. The time now is 08:27 AM. |