![]() |
Re: spl vitalizer MKII tube?
Zaboravi na Ivory na masteringu .....
Najbolje je da kupis dobar preamp ..... Pitanje .... a koji mikrofon ces da koristis ??? Pozdrav |
mikrofone?...svakakve...sm57 za gitare, akgD112 za bas, Se electronic 2200a za vox...za bubanj, neki glavni...mo?da od snera sm57 ili prostorni Seelectronic 2200a bi terao kroz taj preamp???? a ????
|
Quote:
U svakom slucaju razleces se bespotrebno ...... pricas o hladnosti digitalije a koristis se 2200 .... Lepo skupi pare .... kupi konkretan mikrofon i UA 610 i nemoj mnogo da razmisljas ..... .... i da ...neces imati problema sa hladnocom i toplotom ;) Pozdrav |
dobar je 2200a za ovo ?to ja snimam...?to god snimam, vokal bude u zadnjem planu(njihove ?elje)...metal, punk, hardcore, alternativa....najbitnija mi je toplina gitara.......odlućio sam se....svi imaju svoja neka mi?ljenja, pa sam i ja izvuko svoje....imam ovo rućno lampa?ko predpojaćalo...kupim gainstation1...na to stavim snare gornji i donji...kupim jo? onaj dodatak za karticu 8 preampova...kak se zove...mmmm...ma ono za m-audio...oktava...ma ne oktava to je jedan...ono..uglavnom...e to i to bude sve super....a ak ne valja...prodam...hehe...
|
All times are GMT +1. The time now is 07:04 AM. |