![]() |
Re: Odnos sa klijentima
Kad jednom batalim ovo i lepo otvorim auto plac, pizzeriu, trafiku sa hot-dogicima... dobice oni i ostriju nogu (shimiku u bulju) i plemenitiju chinelu (sa funkcijom giljotine) i izrazajniji klavir (zica oko vrata, kao Al Pacino)... :banghead::D
Cesto se kontrolisem i pravim nekakve kompromise... na finjaka pokusavam da kazem (kada mi neko donese gotov arr...) da se bubnjevi ne rade bilo kojim setom, da se ne gura 55 instrumenata u gornje srednje, a ni jedan dole itd... Trudim se da ne uvredim nekoga, ma da mi cesto i ne uspe, pa dodje do prekida filma i rogusenja na klijenta, a svi oni najvise vole da ih hvalis i da im se divis po sistemu "bolje los CD, a nahranjen ego" :( Izgleda da mnogi, ako ih titras i pevas im pesmice, kasnije i da sve ne valja, dozivotno veruju kako je to super i ubice nekoga ako im kaze suprotno... Treba sve to istrpeti i opet nekako izbeci da ti se mentoli popnu na glavu :( Ako me nesto uzasava u ovom poslu, to je ovo, a i jos nesto, za sta cu Shimetovo misljenje potraziti u sledecoj temi, ako se usudim da javno popricamo o nekim skakljivim temama... :) |
usudi se zarad nas amatera :)
|
Ste provalili,da ste postavili pitanje,sami dali obrazlozenje i odgovor na njega.
Tako da Simpraga nije ni morao da ucestvuje u debati.Pozz |
Quote:
Znam da nisi nista negativno mislio, ali nisam bas pobornik takvih kategorizacija :wink::) Narocito posto znam neke "amatere" sa boljim rezultatima od "profesionalaca"... |
Quote:
|
Quote:
|
Uf ja sam mislio da sam ja gost.
|
Jesi djoku, ali neka ti bude samo jos ovaj put.
|
Ovde imamo klasican primer rascepa lichnosti :D
|
Quote:
@master ne znam za tebe, al meni ova pricica o devojci i njenim drugaricama dade dosta inspiracije .. za odnose ... :twisted: sa klijentima :da: |
All times are GMT +1. The time now is 10:06 PM. |