![]() |
Re: Evo nesto moje
Dexxy
Stoji sve na http://www.ilijailic.com ovo mi je najnoviji projekat pa stavljam akcenat na njega... P.S. Na koncertu u martu u Prigrevici (rodnom mestu mom) je 700 ljudi pevalo ,,Idi s drugim,, za kraj :) sto znaci da si i ti obavio dobar posao :) kroz zivot nam prodju razni ljudi, tajna njihove vrednosti lezi u tragovima koje ostave u nama... |
Opusteno Ilija. Samo napred....
PoZz |
Znas da sam emotivac po pitanju muzike i ljudi koji mi znace.... :)
P.S. Opusteno pozzzz |
Probija ti zvuk na spotu Ilija. Nije dobro konvertovano...
Edit.... Mozda i ne probija, nego je meni crkli outi sa zvucne, a odspojena mi externa, pa sam se malo zaboravio... :D Izvinjavam se na brljanju... :) |
a di su reverbi?
|
Quote:
o.k.sve je stvar ukusa.mozda tako treba. kritka nije ni najmanje zlonamerna,samo,nadam se konstruktivna. Quote:
u svakom slucaju,srecno i napred! poz..... |
Slusate na fenu za kosu ili na zvucnicima kada ne cujete reverbe? :)
|
Quote:
poz...,Oggy |
Quote:
|
To je verovatno zato sto nismo koristili dugme "do jaja" i preset "srpski reverb"... :)
Reverba ima tacno koliko sam ja to mislio da treba i pesma zvuci onako kako smo se Ilija i ja dogovorili da treba da zvuci. U tom smislu, 100% stojim iza uradjenog. Sve ostalo je stvar licnog ukusa i , naravno, svi imaju prava da im se nesto svidi ili ne svidi, pa se vise necu mesati jer sam manje-vise sve rekao sto je do mene. Ovaj thread je ionako postavio Ilija, pa da ne skrecemo vise pricu sa njegove na moju promociju... :) Pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 09:39 AM. |