![]() |
Re: evo malo electra od mene
Quote:
Uuuu da vidis kako ja umem da pljucnem kad ne valjaaaa :D A valjda posle 10 god znam sta je dobar sound kad ga cujem .... ali hajde .... mozda se i ti provedes kao i ja :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pozdrav |
Quote:
|
skidam aiff-e...komentar kasnije
|
na stranu sto ne volim electro house, trekovi odlicno zvuce. :thumbsup:
|
Skinem ja prvi mp3... onako skeptichno i naivno... kliknem play i skoro mi izbi monitore :D
ova prva ti zvuchi bash onako jebachki. Da se razumijemo, glazbeni pravac mi je malo livada, al sve zvuchi tako nafrljeno da mi chak ni ova "sexy" pjevachica ne smeta. Druga stvar mi se ne svidja, ali sound je skoro pa dobar kao i na prvoj stvari :) Shalim se... odlichan je, ali za moj ukus drugi mix je mozhda malo "2 hot". No generalno imash odlichan sound... da bar ochesh radit i neku ozbiljniju elektroniku... :D |
hvala na komentarima, trekovi su radjeni za lokalne dj-eve koji su to tako hteli, nije ni bas sve po mom ukusu, ali radjeno za kintu...pa ko ga J
|
shiva sada radim iskljucivo ambientalnu muziku samo sa zivim instrumentima, sa malo primesa elektronike....to je moj svet ;)
radio davno techno, ali su me menageri iz*ebali (da izvines) za par stvari, tako da sam razocaran digo ruke....sada mi taj pravac vise ne lezi ;) |
Manley ovo je odlicno! Daj neke informacije s cim je i radjeno i tako to..malo vise detalja ako moze
poz:) |
Quote:
josh jednom chestitke i aplauzi ps: pretpostavio sam da su stvari po "narudzhbi" jer uz ovakav sound nikako ne idu dj Tiesto brejkovi i dizalice ;) |
evo skinuh i ja trekove, al sam morao da cekam na rapid-u: The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! eto kad nemam racun:D
komentar: trekovi su stvoreni za klub, radio, i danasnju scenu! svaka cast! ostao sam bez texta! masa u klubu ima da vristi, a toliki je tresh, ima da im spadne donji vesh:D pazi kad sam poceo i da rimujem:D svaka cast jos jednom, oba treka su vrh! ...sta ja sviram da mi je znati.. |
All times are GMT +1. The time now is 03:17 PM. |