Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Stigli questedi! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22778)

HeatMan 02-05-2008 11:42 PM

Re: Stigli questedi!

aham.. platio bih ja koliko koshta samo da znam da necu imati problema sa njima.. btw, josh jedno glupo pitanje, taj klotz.. hahah.. jel se to uzima sa konektorima pa ih sechem ili se tako uzima?

stvarno nisam upucen u kablove i celu tu prichu.. eto za klotz sam chuo jer sam uzeo njihov multikor.. :)

shto se kablova i kompjutera tiche, to ostavljam caletu.. da imam i ja neke vajde od njegovog etf-a.. :)

OFF 02-05-2008 11:50 PM

MA jok, gole zice na krajevima... kupis na metar i cao.

imas PM:wink:

HeatMan 02-05-2008 11:56 PM

dobro, samo da ne banem ko tarzan i vichem ungh ungh! da me svi gledaju tamo..

hvala ti puno.. imate svi skupa pivo od mene.. :)

spidermusic 03-05-2008 10:54 AM

Kada sve popvezes, zovi da cujemo! Pozdrav i srecna ti kupovina bila.

Sto se kablova tice, pazari klotz i uzivaj.

HeatMan 04-05-2008 03:15 PM

nemash brige.. zovem te chim izadjem iz guzve da se vidimo..

btw, Iam a gearslut. :) uzeo sam 2x4 kablove.. :D ovi 2x2 su bili neki domaci upetljani nekako chudno, a i predebeli.. i ove sam jedva rasporio..

RetroMan 19-10-2008 10:16 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 202331)
i preslushao ih kod dobavljacha (ne znam da li smem da mu pominjem ime)

Smes

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 202331)
uporedili smo sa nekim albumima (koji su bili pri ruci) moje vh2108 i vh108, i mogu vam reci da je razlika veoma primetna.. ako ne i ogromna.. u korist vh2108 (subjektivni sud), mada to je samo zato shto mi njihov zvuk vishe lezi.. 108mice su mi malo stegnute

Evo sa malo vecim zakasnjenjem da odgovorim, problem je bio u Quad 405 II pojacalu koje je staro 27 godina i na kome nista nije menjano, a zna se da kondenzatore treba menjati na 10 godina, tako da su ovi bili potpuno suvi i majstor se cudio da nesto nije crklo zbog njih. Elem frekvencije ispod 80Hz su bile prakticno nepostojece. Tek skoro sam Quada "frizirao" prepravio sa -10 na +4, zamenio neke trandze (stavljeni moderniji) i kondenzatore, i dobio fenomenalno pojacalo, a za one kojima je bilo cudno sto je S6 imao vise basa nego H108, evo najzad i racionalnog objasnjenja. Inace decko koji je sve to uradio se zove Boris (nekad radio u Art Media) i cool je lik.

RM

HeatMan 21-10-2008 12:30 PM

e pa retroman mi je nabavio questede hahaha.. kolko je proshlo od ove teme, ja sam i zaboravio na nju..

btw, i meni riknulo pojachalo na starim monitorima.. dao ih nekim ortacima, ne znam shta su im radili.. nije ni bitno.. uglavnom, odneli ih u sky music pre dve nedelje i ovi nishta ne javljaju.. pa cemo morati nekog drugog da iscimamo.. inache, lik koji je ranije radio u sky-u (zaduzen za mackie i tapco - a moji su tapco s8) se ne javlja.. tako da cu definitivno morati nekog drugog da iscimam...

poz

voomighty 21-10-2008 02:54 PM

^^^^^^^

LEO iz servisa hahahahahaah
hhaahahaa BUUUUUhaahahahahaha

nas snagas je popravljao BUKVALNOOOOOOOO 9 meseci, sa prekidima da ga odnesemo u studio i uverimo se da.... radi tj ne radi.... tj... nem pojma :D

All times are GMT +1. The time now is 05:14 AM.