![]() |
Re: Evo nesto i od mene :)
Dobro je ovo, nacisto ! Vokal prva liga !
|
:thumbsup:
|
Quote:
sa sapunice kako se to zove.. (mala je avion btw.. :D ) nadalje, pjesma za reklamu ima druga pravila od radio uratka za novu house kompilaciju. Max, produkcijski, samo par sitnica.. sto se meni cini.. volio bih da je open hihat na kontru nesto tvrdji i siroviji, i nizi u pitchu. bass sint da je nesto deblji/topliji , tamniji (treba ti SH-2 ;) ), da manje jede prostora i ritmike od vokala, a dole da trese. nesto bih ucinio sa drum busom opcenito da bude malo vise punchy. snare break u stanci bi mogao bit vise sexy. sve u svemu .. :bravo: |
Mislim da cu svoje radove da skrivam od vas, koliko god mogu :D
|
Na trenutak zvuci strasno prazno, a onda odjednom tutti.
Ne svidja mi se zvuk gitare i synth-a. Ostalo je fantasticno. |
Catchy, dobro radi! Bubnjevi mozda malo da su tvrdji! Al najveca je greska...prekratko! Napravite pjesmu! Vokal bas svjetski! Sve u svemu mnogo dobra stvar! Svidja mi se!
|
Quote:
niko ne kazu da su to moja pravila. ??!!?? Samo smatram da kao neko ko je proveo strasno mnogo vremena radeci sa ljudima koji prave i produciraju danasnju muziku, i radeci sa ljudima koji izdaju tu muziku, znam stvar ili dve.. (a , i skoro svih sto i trideset produkcija / mikseva / remiksa na kojima sam radio su izdati...) sve moze, sve moze da se mesa i 99% ljudi to i radi JER NECE DA BUDU kao i drugi, "teraju nesto za svoju dusu" ali i u tom procesu OSTANU SAMO producenti iz spavace sobe! Jako je tanka linija izmedju nabosti sve kako treba i omasiti. To ne moze svako da skapira... Nekada dve-tri note prave razliku.. A sad da li je trebao dublji hi-hat ili tvrdja noga, to nema veze sa celim konceptom... |
Quote:
- ne?to ... maaaalko ''bode'' u?i i ''kvari'' fluidnost - podosta ponavlja shine on i sl - Sve je stilski izmesano - Ne svidja mi se zvuk gitare i synth-a - sinti ... totalno van fazona pesme - bass sint da je nesto deblji/topliji , tamniji - da bude malo vise punchy - bubanj isto neradi - da je open hihat na kontru nesto tvrdji i siroviji, i nizi u pitchu I sad se ja pitam kakvi bi komentari bili da je to okacio neki mladji clan foruma :confused: RM |
Quote:
|
Mozda je malo offtopic, ali kad je vec spomenuto, da malo prokomentarisem i ja:
Quote:
Moram priznati da mi je za ovo otvorio oci kolega koji se u zadnje 2 - 3 godine bavi iskljuvivo blues-om, i komponujuci blues, on nikada ne mesa stilove ni u okviru blues-a (Delta blues, Texas blues...) i da ga sutra stavite da svira sa najvecim imenima blues-a, ne bi se obrukao. Naravno da je za to potrebno znaje svih tih stilova (koje se ne uci u skoli), pa se opet vracamo na osnovni problem - poznavanje muzike. RM |
All times are GMT +1. The time now is 11:16 PM. |