![]() |
Re: Eh da imam para ko Don!
interni oglas : ako je neko voljan prodati jx3p ili jx10p neka me kontaktira ... mnogo sam se napalio na jx8p ... uh ...
|
Ako ti se sviđa JX-8P onda treba da znaš da je JX-3P potpuno druga mašina, sa skroz drugim hardverom i drugim soundom. Mene je npr. JX-3P oduševio. To je maltene Juno 60 ali sa dva oscilatora i cross mod-om. :grin: :wink: 8-)
Evo, poslušaj sam, tu su je audio demo koji sam napravio sa patchevima koje sam složio na brzinu u 40 tak minuta nakon što sam instalisao onaj midi kit za 3P (dodaje velocity, editor...). Ako nađeš, JX-3P kupuj odmah i obavezno dodaj midi kit !!! |
super demo , dobar sound !
|
Goasia da sam znao da imaš rev 5, kupio bih ga odmah.
Sada mi je krivo ko psu! :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: Ne tako davno si spominjao kako bih ga ja mogao kupiti.... no ja sam mislio da je to rev3/4 pa sam potpuno ignorirao tvoju poruku. Cjena je bila super. Kome si ga prodao? Jel će ovaj možda prodavati to kroz godinu dana? |
jbg bilo pa proslo , sad bih se rado igrao sa nekim Jupiterom 6 ili jos bolje 8.... valjda jednog dana :wink:
|
Quote:
heh ovo sam upravo i trazio !!!!!!!! a opet eto nisam znao koji je sint , izgleda da su jx seriju pravili za mene :)))))))) |
All times are GMT +1. The time now is 12:23 AM. |