![]() |
Re: Amplitube + Fruity Loops
odlican sound, samo Panterine gitare inace su najmasnije ikada, pa je poduhvat za svaku pohvalu
|
@Koshpa
a jel' moze "mouth for war" cover kao cover muzicka zelja? :wink::grin::da: @Zeleni pesma je "Revolution is my Name" EDIT: ponovo slusam sad kad sam malo zaboravio da su simsi, stvarno premocno |
Quote:
|
Je pjesma je Revolution is my name. Lol! Decki pa sad znate sve sta trebate. Instalirajte i isprobavajte. Inace frend i ja smo usporedili njegov Line 6 POD XT Pro (oko 700?) koji ima jos dodatan Metal Pack ( jos dodatnih 100?) sa nekim High gain pojacalima (Peavey 5150, Engl powerball, Mesa tripple rect...) diretkno sa Amplitubeom 2 i Amplitubeom Metal. Uglavnom Amplitube pojede ovaj skupi POD. 8-) Bas me zanima kako bi zvucao spojen direkt u neki razglas.:shock:
|
ja sam preslusao ova tri linka i moram da priznam da sam zacudjen kako su se svi odusevili
sviranje je dobro,ali me zvuk ne odusevljava,previse se provaljuje digitalna distorzija,gitara se nekako muci sori sto kvarim parti,ali to je moj utisak |
U usporedbi sa nekim lampasem naravno u usporedbi sa ostalom digitalijom, suta dupe. IMO! inace da su gitare nadosnimavane duplo, jos bi realnije zvucalo.
|
Jesi probao Guitar Rig! Koliko sam cuo, bolje mi zvuci od Amplitube-a!
|
Jesam i losiji je od ATa sa impulsima. Bar meni..
|
Quote:
|
Quote:
zaista,daje zvuk koji ne lici na gitaru....inace vrlo je funkcionalan i praktican,ali zvuk je sranje |
All times are GMT +1. The time now is 01:27 AM. |