![]() |
Re: Juzni Vetar farbe
Nema, kad' je dzaba i sirce je slatko!
Jebi ga daj Juzni vetar farbe, daj pristojan hor. Pa jedino da ti damo 100 evra, ako ti i to treba. |
e laki laki... mislim da je izasla ona pesma sa selakovom i buterfly na kraju :))))
|
Samo stavi portamento na svaku sint boju(10-20% lupam sad) i probaj da ih pravis na mono(to je ono kad saugaju).Puno reverba na njih i pucaj!
Meni je frend narodnjak rekao da napravim farbe u Reasonu i ja sam u Malstromu radio to i dobio nevjerovatno autenticne i smrdljive patcheve(on mi je rekao da treba da su sto ruznije tj.sto bolje za "teheran style").Takodje sam probao da na mod wheel pridruzim sto ludje stvari.Probaj. Cak sam sam napravio i imena:"Louis 1"(2,itd.),"Sitar from Novi Pazar","Svadbarski stab".itd.A sve od initial patcha. Ja ovo ozbiljno... |
ne bi bilo lose jedan podforum za narodnjake...master29 za moderatora i reseno stanje
ne zezam se, ozbiljan sam |
Imam ja farbe za to VRH VRHOVA ! Kad sam ih kupio i uradio jednu pesmu odma' sam otiso kod Zokita u kafanu i pustio na zvucnici... ...cuje se nek si jebe mater... neznam da pitam caleta da l' ce ih prodajemo pa cu ti kazem...
|
Quote:
Ne treba repa,linkovi i farbe ce biti dovoljni :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM. |