![]() |
Re: Mrzim narodnjake
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ne mrzim ih, ali mi se gadi takva muzika. Quote:
Quote:
izvinite ljudi zbog ovoliko negativnosti, ali prosto mi doslo... |
Uh BRE... da ne preteraste malo?
Da se razumemo, ne slusam ja narodnjake, niti radim narodnu muziku... Sticaj okolnosti, drugacije interesovanje... itd... itd... ali, nemojte tako da kategorizujete! Mislim.. jos ce da ispadne da branim narodnjake, a samo branim realnost. Imas i rockera koji veze nemaju, a i narodnjaka. Slazem se ja da je tamo vise krmecaka, zato sto je muzika trenutno isplativija, pa je interesantnija "sitnim dusicama" koje bi da ucare po nesto... kao i sto i partija na vlasti ima vise lopova, nego opoziciona partija... Ali... malo je glupo deliti ljude na "narodnjake" i "zabavnjake"... i medju narodnjacima ima itekako dobrih muzicara, a Boga mi i ljudi... pa mi je malo bezveze kada citam ovo... Mislim... svako ima prava da voli, ili ne voli neku vrstu muzike, ali ne i da vredja i omalovazava druge. S' ovakvim stavom niste nista bolji od narodnjaka koji druge ljude nazivaju "cupavcima i narkomanima". Jesu bljak midi fajlovi i zavjanje uz njih... masa odvratnih pevacha po bastama... sve to stoji... ali niti su svi takvi, niti je u redu ovako vredjati bilo koga. |
U pravu ste, moram priznati. Ja sam voleo narodnjake sve dok na zurci nisam cuo pesme 'Krivo je more' , 'Moji su drugovi' i 'Dva dinara druze', a sada volim i zabavnjake
:D :D |
u pravu si, malo sam preterao. poznajem i ja neke koji silom prilika tezgare.
samo zato sto je takva muzika sad "popularna". na zalost i moju i njihovu. ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd.. nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu.. |
Quote:
|
Quote:
Ali, naravno, stvari ne treba generalizovati. Kad je prosli put krenula tema o narodnjacima, neko je trazio da cuje 2 dobro uradjene narodne pesme.... pa sam tad hteo da uploadujem nesto od sad vec pokkojnog Stanise Stosica. Daleko od toga da ih nema puno (aranzmanski, sviracki, pevacki), ali ne medju ovim nakazama koje su dragog nam Leshu naljutile |
Quote:
ali,ima leka!!!pocni,brate,da pijes,sta cekas?dok jos nije kasno:D |
All times are GMT +1. The time now is 04:29 AM. |