Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Mrzim narodnjake (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22562)

peter the great 17-04-2008 09:14 PM

Re: Mrzim narodnjake

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200225)
da citiram batu zivojinovica...

ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!

nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje.
pa vi brisite ako hocete.

:rotfl:hahaha, do ja.a, iz cista mira rek'o covek! :D

cAAc 17-04-2008 09:24 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 200255)
Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ? :)

I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? :)

de bi mi smetalo ,kad krene ta stvar sve zene gledaju u mene i gadjaju me brusevima

cAAc 17-04-2008 09:25 PM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 200256)
Ja cuo nisam za ovu pjesmu, al sam zato gledo mloogoo dobar spot/klip :D ....

u spotu joj se dva puta vidi lice ,mnogo dobro

lesha 17-04-2008 09:35 PM

Quote:

Originally Posted by nenad (Post 200232)
Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne.

u pravu si.
ne mrzim ih, ali mi se gadi takva muzika.

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 200250)
Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet.

e vidis uopste mi nije krivo. i nisam pipnuo alkohol 16 godina.

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 200255)
I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? :)

ne da je ne bih pipnuo, vec bih je oterao u tri lepe... :banghead:

izvinite ljudi zbog ovoliko negativnosti, ali prosto mi doslo...

idekius 17-04-2008 10:11 PM

Uh BRE... da ne preteraste malo?

Da se razumemo, ne slusam ja narodnjake, niti radim narodnu muziku...
Sticaj okolnosti, drugacije interesovanje... itd... itd... ali, nemojte tako da kategorizujete! Mislim.. jos ce da ispadne da branim narodnjake, a samo branim realnost. Imas i rockera koji veze nemaju, a i narodnjaka. Slazem se ja da je tamo vise krmecaka, zato sto je muzika trenutno isplativija, pa je interesantnija "sitnim dusicama" koje bi da ucare po nesto... kao i sto i partija na vlasti ima vise lopova, nego opoziciona partija...

Ali... malo je glupo deliti ljude na "narodnjake" i "zabavnjake"... i medju narodnjacima ima itekako dobrih muzicara, a Boga mi i ljudi... pa mi je malo bezveze kada citam ovo...

Mislim... svako ima prava da voli, ili ne voli neku vrstu muzike, ali ne i da vredja i omalovazava druge. S' ovakvim stavom niste nista bolji od narodnjaka koji druge ljude nazivaju "cupavcima i narkomanima".

Jesu bljak midi fajlovi i zavjanje uz njih... masa odvratnih pevacha po bastama... sve to stoji... ali niti su svi takvi, niti je u redu ovako vredjati bilo koga.

OFF 17-04-2008 10:25 PM

U pravu ste, moram priznati. Ja sam voleo narodnjake sve dok na zurci nisam cuo pesme 'Krivo je more' , 'Moji su drugovi' i 'Dva dinara druze', a sada volim i zabavnjake

:D :D

lesha 17-04-2008 10:25 PM

u pravu si, malo sam preterao. poznajem i ja neke koji silom prilika tezgare.
samo zato sto je takva muzika sad "popularna".
na zalost i moju i njihovu.

ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd..

nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu..

idekius 17-04-2008 10:30 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200266)
ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd..

nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu..

To jeste tako... ali... to nema veze sa muzikom, vec sa mentalitetom... to ti je valjda simptom bolesti naseg drustva i isto tako bi bilo i kad bi neka druga muzika bila "in"... nemoj da mislis da bi onda na ceni bili znanje i intelekt :D

OFF 17-04-2008 10:33 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200266)

E, ako cemo ozbiljno....... ovo sto sam citirao.... to i mene najvise boli, sto se nije promenilo posle 'promena' koje smo ocekivali (jebes vize, standard i to). Naprotiv, cela ta pink urinokultura se legalizovala i postala odjednom 'urbana'. Nekada je bilo sramota slusati tadanji Juzni vetar, a sad klinci ne da se stide tih turbo nus pojava, nego su ih definitivno prihvatili kao svoje i rastu u toj 'kulturi' prihvatajuci sve poruke koje ona namece.

Ali, naravno, stvari ne treba generalizovati. Kad je prosli put krenula tema o narodnjacima, neko je trazio da cuje 2 dobro uradjene narodne pesme.... pa sam tad hteo da uploadujem nesto od sad vec pokkojnog Stanise Stosica.
Daleko od toga da ih nema puno (aranzmanski, sviracki, pevacki), ali ne medju ovim nakazama koje su dragog nam Leshu naljutile

milanCHE 17-04-2008 10:34 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200262)
u pravu si.
............

................i nisam pipnuo alkohol 16 godina.

:shock: :shock: :shock: ? ? ? aaaah,sad su mi neke stvari jasnije!!!nije ni cudo sto ih toliko mrzis,tvoja apstinencija datira od prvih dana kad je turbo-folk putem Ace Kukasa usao u diskoteke i promenio sistem vrednovanja muzike u Srbiji va vek veki.
ali,ima leka!!!pocni,brate,da pijes,sta cekas?dok jos nije kasno:D

All times are GMT +1. The time now is 04:29 AM.