![]() |
Re: Indira-Produkcija-Pitanje
Ah da, u zaru borbe sa talasom postova, zaboravih glavno
VexMunja DOBRODOSAO koje god vere bio i koju god muziku slusao.... ....svi smo mi u istim G... na kraju. Nemoj da te obeshrabri ovakav start, svi smo skoro ovako prosli na pocetku ;) videces sa vremenom da su to sve super likovi i drugari. Ajd uzdravlje i neka je sto vise opreme i muzike ;) |
Daj bre Manly potpuno si napravio zbrku sa ovim brisanje.m
|
...
|
Molim malo ozbiljnosti,evo pokusacu da ogovorim ,mislim da se radi o rock setu bubnjeva sa g 800 ili g 1000 Rolandove klavijature koja se lako nalazi.Samo hrabro premda ti licno savetujem da budes malo inventivniji u izboru bubnja!
|
Quote:
|
...
|
Nisam video posle mog posta sta se desavalo ali kako god,hvala moderatorima za odrzavanje foruma pod kontrolom,onakvim
kakvim ga svi zelimo. VEXMUNJA dobrodosao na forum. POZDRAV |
A kakvim ga svi to zelimo?
|
Quote:
E Lacky, kakav si ! K'o neki mali...samo zapitkujes nesto!! |
Samo trazi kavgu...tc, tc, tc, tc.... :) I Alen i ostali su u pravu...dajte stvarno malo smanjite sa ironijom i cinizmom. Ako je covjek amater i klavijaturista, to nije razlog da se salje na drugi forum (da se tjera odavde). Ni meni se ne svidjaju tezgaroska muzika i eurotrance-turbo-folk produkcija, ali imam postovanja prema ljudima koji to rade, pogotovo ako znam da su ti ljudi i vise nego OK. |
All times are GMT +1. The time now is 05:54 PM. |