![]() |
Re: Nuendo pitanjce 2
meni je nuendo namesten da "always assume new version", i pritom, ponavljam, sa offline history procesom mozes da drndas vunu do mile volje.
@max cini mi se da je ovo zgodniji, brzi i cistiji nacin nego export tojest render traka, jer bi nominalno trebalo da zaobilazi ceo nuendo u routingu, tojest ne drkas se sa njegovom sabirnicom |
meni je de fakto brzi, jerbo mi svaka epizoda traje po 45 min :D
|
Quote:
Jesi li se utrenirao za filmadzijski posao ? :) Ima li izgleda za nesto dalje posle Ratkajevih ??? Pozdrav |
Moze i ovako-u export-audio mixdown prozoru u outputs selektujes audio kanal koji zelis i eksportovece ti samo ono sto se desava u kanalu, bez sendova(import to pool i audiotrack selektovani da bi vratio exportovani audio u projekat, znas vec i sam), mute tool-om mutiras wav u originalnoj traci da ne opterecuje hd i ugasis audio plug inove na kanalu da ne opterecuje cpu.Ja uvek tako radim kad pocne da mi koci cpu jer tako zadrzavam originalni audio za nedajBoze
|
Quote:
Tako sam i pretpostsavljao,ali koliko sam ukapirao Maxa on nije hteo wav kao rezultat?!? Koliko brze ti uradi taj proces nego da soliras kanal i uradis klasican eksport audia? Pozz |
Ma brzi je definitivno, i manje je koraka (osim ako nemas popunjenih svih 8 sendova), a pretpostavljam da je i zvucno nesto superiorniji.
@max Utrenirao se jesam, radim za 6h ono sto smo 3ojica radili na pocetku za 10h. Izgleda ima,al nista konkretno. |
Quote:
Cekaj , jos uvek ste trojica ili si ostao sam ??? Pozdrav |
ima nas dvojica na zvuku i Sevdah na adaptaciji glazbe. Mada na zvuku ja radim 75% posla (eq dijaloga/atm+sfx/mix svega)
A mesta za zivot nema, jer me vec 3 nedelje paralelno "jashe" moj stari drugar Abdulraheem iz "FC Apatride UTD", radimo neke singlove za vinile za UK/US trziste, tako da sam minimum 13h dnevno dole :( |
Quote:
Nema veze ...mlad si , i upao si u vatru ..... to je to :) .... samo napred !!! Pozdrav |
Pozdrav svima
Da se nadovezem pitanje, da ne otvaram novi topic. Dakel ima li u nuendu delay compenzation, slicno nesto kao u logicu, da proracunava koliko kanal latencije stvara radi pluginova pa da namjesti da da playa sve uredno. Ko sto se u pro toolsima moze viditi koliko sampleova kasnjenja ima nesto na tu foru... Znam za constrain delay compenzation, al to samo iskljucuje efekte koji stvarju odredjeni latenciju. |
All times are GMT +1. The time now is 10:10 AM. |