![]() |
Re: Problem sa Fast Track Pro
Jako zanimljivo! A gdje mijenjam taj playback options? Mo?e malo detaljniji opis? I zanima me jel se pucketanje onda događa i kod snimanja nekad? to mene najvi?e zabrinjava jer se onda to i snimi i ljudi slu?aju pucketanje umjesto pjesme. Zanimljivo je da ono pucketanje prilikom miksanja u nuendu nestane kad exportam pjesmu (mislim ne čuje se ak pustim na drugom kompu jer kod mene i u winampu dolazi do toga...) nego samo kod snimanja ostaje...:banghead:
|
Instaliraj si asio4all drivere, ja imam slicnu karticu (edirol ua-25) i radi mi bolje s tim driverima nego sa orginalnim edirolovim. Imao sam slicne probleme do zamjene drivera a sad sve radi ok.
|
Instalirao sam pre mesec dana istu kartu drugaru na masinu:intel 3.00ghz,chiftek,1g ram,Logic audio 5.2 i sve sljaka kako treba.Bufer je 256.Probaj driver koji si dobio uz nju,i mi smo taj instalirali i sve je ok.Pozdrav
|
Ni?ta nije pomoglo. Instalirao sam one drivere asio4all ali s njima uopće ne radi. Vratio sam na stare...
|
Ui, sorry!
Kod mene rade bolje neg sa edirolovim:confused: |
Moguće da treba bolji sistem... Budem kod frenda probo instalirat. on ima AMD X2 6400 + black edition, 4 gb ram ddr2 800 mhz, GeForce 8800GTX, .... pa mo?da kod njega proradi. to mi je sinulo. budem probo pa ko zna
|
pa tamo gde je ono hardware pa imas to pa disk allocations.. ne mogu sad tacno napamet da se setim.. setup padajuci meni
pozz |
All times are GMT +1. The time now is 09:41 AM. |