![]() |
Re: neve 8801 i portico
DaBear, Manley ako je neko mogao da se sretne sa ovim spravama(posebno me zanima 8801) to ste valjda vas dvojica 8-) ...
Neko vase iskustvo sa njima bi mi koristilo za izbor. Pozz |
Quote:
ah da cena je 2700eu ima i polovnih za oko 2300eu |
Quote:
|
api 500 serija
buzz audio great river pacifica ako bas mora channel strip onda buzz arc 1.1 Quote:
|
Ne mora channel strip.Trazim stereo ili dual mono set up ili dva komada iste sprave, koji treba da budu hi end preamp,super eq i super compresor.
Ne mora naravno da bude sve jedna sprava,ocene i fleksibilnost 8801 su mi se ucinili kao nesto sto bi moglo da zadovolji moje potrebe(dva komada)ali na papiru sve svuda pise super,zato mi je vazno misljenje ljudi koji su ih culi(posto u BG ne znam da ga neko ima pa da licno cujem). Znaci(ambiciozno)trazim set up koji mi je super za usnimavanje a i za mix ili master. Sumirao bih verovatno kroz Trident 8t ili ATB(gde i dalje nisam pametan koji je bolji,ako si ih cuo,pomagaj!) Tnx |
onda uzmi dva buzz arc 1.1 i imas individualno dva comp/limitera, dva eq-a i dva preampa koja mozes nezavisno da koristis
|
Tnx,pogledacu i tu opciju,nego da li imas neko misljenje u vezi Trident 8t i Toft ATB mixera?
|
Manley, koja je cena ARC 1. 1 (novih i polovnih) u Evropi ili, jos bolje, franko Beograd. Unapred hvala na odgovoru.
|
Quote:
polovno ne verujem da moze jednostavno da se nadje...uostalom ima jedan clan foruma arc 1.1 pa se nadamo da ce da se javi |
Uhhh ja bi great river.....Sreo sam se s njim jednom samo i taj snimak je bio mega, snimano je nekim blue micom cini mi se...
Koliko kosta to zadovoljstvo ako znas manley? Polovno naravno... Ili ne? Mada i zadovoljicu se avalonom, samo da mi nekad stigne ako bude srece :] |
All times are GMT +1. The time now is 05:32 AM. |