Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   stalak za klavijature (3 ili 4) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22265)

Inovative_kg 02-04-2008 06:22 PM

Re: stalak za klavijature (3 ili 4)

Danas sam ga pogledao V stand i stvarno sjajno izgleda..I cena je sasvim OK:)

Dezutilo 02-04-2008 08:50 PM

A za?to je Spider grozota, molit ću lijepo?:confused:

akordeonista 03-04-2008 12:35 AM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 197899)
Hajde vec kad je ovde postavljeno pitanje, da ne dupliram bespotrebno:)...Koji stalak preporucujete za CME UF8, posto cu najverovatnije njega uzeti?Uzmite u obzir da cu kad mi stigne Kawai MP5 i njega povremeno stavljati na taj stalak:)

A zasto ne bi uzeo ovako nesto:
http://www.proelgroup.com/proel/en/s...11159768730910

Ja koristim ovaj stalak a imam Kawai MP4 i Korg Pa1x Pro i stalak je sjajan. I klavir i klavijatura stoje stabilno i nema ni najmanjeg klimanja koje kad su takve sprave u pitanju (zbog duzine i tezine) mora da bude prisutno na stalcima tipa Spider Pro i Proel KK!
A sto se tice V-standa, i meni se jako svidja ali mu je mana sto na njega ne mogu da se stave dve klavijature vec samo jedna (bar koliko ja znam)!

anderson 03-04-2008 03:58 PM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 198048)
Danas sam ga pogledao V stand i stvarno sjajno izgleda..I cena je sasvim OK:)

Mozes da ga dobijes u Kg-u na ruke za manje od 200e

anderson 03-04-2008 04:00 PM

Quote:

Originally Posted by akordeonista (Post 198086)
A zasto ne bi uzeo ovako nesto:
http://www.proelgroup.com/proel/en/s...11159768730910

Ja koristim ovaj stalak a imam Kawai MP4 i Korg Pa1x Pro i stalak je sjajan. I klavir i klavijatura stoje stabilno i nema ni najmanjeg klimanja koje kad su takve sprave u pitanju (zbog duzine i tezine) mora da bude prisutno na stalcima tipa Spider Pro i Proel KK!
A sto se tice V-standa, i meni se jako svidja ali mu je mana sto na njega ne mogu da se stave dve klavijature vec samo jedna (bar koliko ja znam)!

Ispravka! Koristim stalak vec 2 god., ima dodatak za 2. klavijaturu, posebno se kupuje i montira. Podesava se nagib i rastojanje od donje klavijature.

akordeonista 03-04-2008 05:01 PM

Quote:

Originally Posted by anderson (Post 198180)
Ispravka! Koristim stalak vec 2 god., ima dodatak za 2. klavijaturu, posebno se kupuje i montira. Podesava se nagib i rastojanje od donje klavijature.

Moja greska, izvinjavam se zbog neupucenosti!:banghead:
Inace, i meni se svidja taj V-stand ali kada sam pre oko godinu dana hteo da ga kupim u Mega Music-u su imali samo za jednu klavijaturu i rekli su da nema nastavaka za njega! Sta reci???:confused:

slowstar 05-04-2008 12:50 AM

Nije tacno! juce bas video nastavak, i sto je interesantnije svirao 2 klavijature na istom, ODLICAN, ali malcice skup, mislim da je sa nastavkom za gornju klavijaturu oko 260 evrica, ali pitati...
Zastupnik je AP MUSIC ili Misa Komnenic (vidi pod roland.co.yu)
Sto se "spidera" tice, osim sto zaista dobro izgleda (imam ga) nije nesto narocito, obzirom na cenu (skup) i tezinu (katastrofa) osim toga, veoma nezgodan za nosenje, mada spada u neku "elitu". Priznajem, zeznuo sam sekada sam ga kupio. Radije bih imao Roland V stand, ali i on je "oskuplji"

darkstar 05-04-2008 01:17 PM

Fishcek,sorry,zeznuo sam te.Juce sam nesto svratio do stringera i pogledao,to sto sam ja video je za rasvetu :) ali naslonjeno i sklopljeno uza zid izgleda isto kao rampa za klavijature jbg.

A spider je grozota jer je pretezak,nezgodan za nosenje,i ne daje ama bas NISTA vecu stabilnost od bilo kog drugog stalka,a pri tom kosta 200 eura.I ne bih se slozio da je elita,mozda po ceni,inace je smece kao i svaki drugi proel stalak za klavijaturu.

V stand mi se ne dopada.Previse fensi,premalo za put.Na njega sam stavljao teske klavijature.Mozda je za lagane klavdze super,i za SEDECI stav za vreme svirke.Ja stojim kad sviram.Izgleda odlicno,i spakuje se u mali prostor,tu se slazem.Cena mi nije bila problem,za kvalitet uvek vredi platiti.Ali za svirku gde stojim a ne sedim + 2 teske klavijature nisam se odlucio za njega.

I dalje je najbolji stalak kod nas onaj sugavi proel pre spidera,tronozac.Taj imam.I ne svidja mi se.

fischek 05-04-2008 02:52 PM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 198513)
Fishcek,sorry,zeznuo sam te.

nema frke - hvala ti - ostavio sam Artistu broj, pa ce me zvati ako izbunare nesto

slowstar 05-04-2008 08:27 PM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 198513)
A spider je grozota jer je pretezak,nezgodan za nosenje,i ne daje ama bas NISTA vecu stabilnost od bilo kog drugog stalka,a pri tom kosta 200 eura.I ne bih se slozio da je elita,mozda po ceni,inace je smece kao i svaki drugi proel stalak za klavijaturu. SLAZEM SE!!!

V stand mi se ne dopada.Previse fensi,premalo za put.Na njega sam stavljao teske klavijature.Mozda je za lagane klavdze super,i za SEDECI stav za vreme svirke.Ja stojim kad sviram.Izgleda odlicno,i spakuje se u mali prostor,tu se slazem.Cena mi nije bila problem,za kvalitet uvek vredi platiti.Ali za svirku gde stojim a ne sedim + 2 teske klavijature nisam se odlucio za njega.

I dalje je najbolji stalak kod nas onaj sugavi proel pre spidera,tronozac.Taj imam.I ne svidja mi se.

Pa ja sam iskljucivo i mislio na SEDECI polozaj, taman posla da stojim, ko da sviram u letnjoj basti u Vrnjackoj Banji...Al se u principu slazem sa Darkstarom, jako je tesko naci dobar stalak, bar ja ga jos nisam nasao, a imam 4-5 komada...

All times are GMT +1. The time now is 08:10 PM.