![]() |
Re: Elektribe - Woodpecker
Quote:
|
ovo do sad sto sam cuo zvuci dosta ozbiljno ,moj favorit od stvari sa profila je 'drive by shooting' .Volim kad pred kraj izvoza
|
|
pocinje dobro..onda na oko 1minut in, krene bas linija koja (moje misljenje) malo koci (ne radi mi patern / groovebasa)..i onda ide minut i po, a nista drugo se ne desava (sem malih promena u bubnju, i neke sitne bockalice)..postaje malo dosadno...a onda na 2:50 napokon udje malo muzike..i taman pomislim sad ce da grune, ono opet isto..
nije lose kao kostur na kome treba poraditi. Problem najveci - struktura / flow..to ce svaki DJ potvrditi..nema dovoljno jakih elemenata da drze paznju duze od minut, build up nije jak, itd. Licno, ne radim ovakvu muziku puno, ali slusam svremena na vreme i PUNO sam programirao i aranzirao sa nekim DJ-ima koji su u tom fazonu, pa mogu da si dam slobodu da izkomentarisem...(jer ovoakve muzike ima na tone i sve na prvo slusanje zvuci kao "to je to!" ali kad se malo preslusa, nije bas isto! toliko.... dezurni Mrgud! |
@DaBear
Mislim da si u pravu sto se tice aranzmana. Problem je sto smo 3 meseca radili pesmu, sa pauzama, pa se covek malo izgubi i ponestane objektivnosti... Sredicemo... |
upravo preslusao.....meni je zanimljivo:)..mada ne slusam ovakav tip elektronske muzike....u svakom slucaju..sretno....pa da se i izda nesto
|
Quote:
ajde vazi..super! Inace, farbe su dobre, itd..samo treba da se poradi malo! pozz |
Pohvale za saund:)
|
:thumbsup: :thumbsup: bravo Everlast ! keep up the good work :) i bez onih mikro korektura sto sam ti poslao, je super.
pozzz p.s. sta je Kuzmo, primio si se na ES2? :D :D :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:14 AM. |