Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Hatred... kolko vidim nema neke metalurgije... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22164)

zvincic 04-04-2008 02:28 AM

Re: Hatred... kolko vidim nema neke metalurgije...

eto, ja cu ti komentirati zvuk gitare

zvuci pickasto

Arthur 06-04-2008 12:37 AM

e i neka si mu reka' :twisted:

Miha Blaze 06-04-2008 02:46 AM

a sta to znaci? :D

Mitjovan 06-04-2008 10:12 PM

Procitaj mu potpis! :grin:

Dobro ti je ovo Miki, sama pesma vuche na Machine head, recimo, i rece neko da su gitare malo prejake, kao da si hteo da sakrijesh kucan bubanj, ali meni je ok!:)

Hey, hey, i wanna be a rockstar! :D

Miha Blaze 06-04-2008 11:14 PM

Quote:

Originally Posted by Mitjovan (Post 198730)
Procitaj mu potpis! :grin:

Dobro ti je ovo Miki, sama pesma vuche na Machine head, recimo, i rece neko da su gitare malo prejake, kao da si hteo da sakrijesh kucan bubanj, ali meni je ok!:)

Hey, hey, i wanna be a rockstar! :D

uh... ako nesto mrzim to je kucan bubanj... drugacije nije moglo, pa sta da se radi... al stvarno, svesno ili nesvesno sam ga "krio"...

inace da nema glavnog Picka rumskog, Zvincica, forum bi bio siromasan za veliki deo mrachne sile koja na njemu vlada... prosto obozavam te komentare tipa dobosh kanta i gitara pickasta... sjajno! :D:rotfl::rotfl::rotfl:

Arthur 07-04-2008 12:55 AM

vis koji si ti mamlaz, prvo kukas da ti niko ne komentarise, onda uslovljavas sta da se komentarise, onda i na to kad dobijes komentar, opet se zalis... pa ne ide to tako sine :cool:

Miha Blaze 07-04-2008 02:09 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 198752)
vis koji si ti mamlaz, prvo kukas da ti niko ne komentarise, onda uslovljavas sta da se komentarise, onda i na to kad dobijes komentar, opet se zalis... pa ne ide to tako sine :cool:

JA SAM GAZDA NA SVOJOJ TEMI! :p

ne kukam... samo konstatujem ;)

Mitjovan 07-04-2008 01:19 PM

Kukash, Miki, kukash...:D

silicon science 08-04-2008 12:07 PM

Quote:

Originally Posted by Miha Blaze (Post 198739)
uh... ako nesto mrzim to je kucan bubanj... drugacije nije moglo, pa sta da se radi... al stvarno, svesno ili nesvesno sam ga "krio"...

inace da nema glavnog Picka rumskog, Zvincica, forum bi bio siromasan za veliki deo mrachne sile koja na njemu vlada... prosto obozavam te komentare tipa dobosh kanta i gitara pickasta... sjajno! :D:rotfl::rotfl::rotfl:

Moze bubanj da se nakuca tako da ni bubnjari ne mogu da provale da je kucan... Gosn Bandar sa foruma je doktorirao kucanje bubnja, zvuci kao da je svirano:wink:

Miha Blaze 08-04-2008 04:48 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 198907)
Moze bubanj da se nakuca tako da ni bubnjari ne mogu da provale da je kucan... Gosn Bandar sa foruma je doktorirao kucanje bubnja, zvuci kao da je svirano:wink:

naravno da moze... samo treba motivacija i zelja... malo znanja... cak i za moj album ga ne bih kucao, pa da mi je to jedini nacin da ga "snimim"...

All times are GMT +1. The time now is 03:15 AM.