![]() |
Re: Sta citate od magazina?:)
Baska sto ja to volim da citam u nekim "neobicnim" prostorima, mislim na kupatila i srodne prostore, pa i u krevetu, u cemu sigurno nisam usamljen, a to je tesko sa laptopom, iako imam wireless router, a o desktopu u krevetu da i ne govorim...
|
Ne spavate sa 'Jabucharom':rotfl: :rotfl: :rotfl: ?
|
to i mene cudi :]]]]] elem nekada computer music , u zlatno doba future music zbog diskova tj demoa i onih readers demo music , i po koji free komplet semplova , a da ne pricam o poslastici sonic elements , posle toga sam prekinuo kontakt sa fm-om , ponekad skinem elektronska izdanja nekog casopisa ali sve mi to lici na debelu reklamu (valjda navika od fm casopisa dok citas o nekoj spravi ti slusas demo u medjuvremenu iako sam svoj groovebox kupio na slepo tj verujem rolandu :D ) ... eto toliko
|
Quote:
|
Ja ne citam, samo gledam slike:smile2: ...
|
Trenutno samo Sound On Sound redovno mada polaaako mozda odustanem i od toga pa da se prebacim na internet pretplatu (ionako trenutno veoma malo toga me zainteresuje u prosecnom broju SOS-a)
Ranije kupovao redovno i Future Music + Computer Music, ali su se pretvorili u prilicno jadne prehajpovane casopise (kada sam shvatio da svi brojevi FM-a u jednoj godini sadrze rec "ultimate" na naslovnoj strani shvatio sam da nesto nije u redu... :) )... |
Quote:
|
Future Music se popravio u zadjih godinu dana..sad ima puno intervjua, producenti i njihovi set-upi, studiji itd. Testovi su im uvek bili bezveze, tako da to i nema veze..
Sound on Sound, isto..u zadnje vreme stavlja sve vise dobrih intervjua, artikli o snimanju starih legendarnih pesama, i miksanje novih... Tu ima sta da se procta / provali neka fora.. testovi - opet...bolji su od FMusic, ali koga to vise interesuje? Je**s opremu! Americki EQ je dosta dobar u zadnje vreme - isto puno intervjua iz studija, sa snimanja, itd...a i MIX americki. Najpro za studio - i dalje Resolution! Computer Music - za Mrmote!! |
"Sound on sound" i "Mix" - redovno, "EQ" - s vremena na vreme, "Resolution"-retko...
|
Mix i Eq, mada se do Eq-a teze dolazi. To su moji favorit casopisi.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:56 PM. |