![]() |
Re: Reason-Cubase rewire pomoč?
ha, ha, ha, ha, ha :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl:
je'ote najjaci si, nasmija si me samo tako, pa cime ti zamaras glavu :) da vidis moj kucni studio bilo bi ti isti tren jasno zasto sam odabrao nadimak redroom. velika vecina stvari u zivotu je jednostavna do boli i vjeruj da ne moraju imat ikakav skriveni znacaj. ajd ziv mi bio 8-) |
Drago mi je da si to shvatio kao shalu jer drugachije nisam ni mislio. Naime taman neki dan sam gledao "Shining" i tamo je klinc non stop mrmljao REDRUM. Tek kad se u jednom momentu ta rijech napisana na vratima vidjela u zrcalu otkrije se "trik" :D Onda sam primjetio tvoj nick pa nisam mogao izdrzhat :wink: NHF!
|
Quote:
ok, koji je najmanji program uz koji dobijas rewire? fruity loops? |
Da se nadovezem na KVUa......kako Recycle da povezem sa nuendom?
|
Koliko ja znam to nije moguće jer opet ni to nema smisla.
Recycle sluzi iskljucivo za sjeckanje audio fileova, preslagivanje sliceova i mapiranje u tempo koji zelis i pripremanje takvih .rx2 ili .rcy fileova za neku od aplikacija koju koristis (u Reasonu Dr.Rex, NN-XT, NN19, ReDrum, zatim od VST plug-inova Stylus RMX, Battery, MachFive, itd, ili ih importiras u Nuendo ,Cubase, Logic, itd. kao audio file) Mozda je lakse da objasnis sta si zamislio da ti Recycle radi u Nuendu? Ima drugih VST plug-inova koji ti mogu odradit zamisljeno. Quote:
|
ma naravno, sta ti je?
sve5 i mir u svijetu :D Quote:
|
Quote:
Ne mora Recycle, treba mi neki alat koji ce lako loopove prilagodjevati tempu, a da bude u vezi sa Nuendom (moze to i nuendo, ali mi je malo spor i neinventivan). Uglavnom mi treba za neke perkusije i sl. loopove, a exportovati iz Recycle, pa u nuendo.....bez veze:( |
1) upali Nuendo
2) importiraj bilo koji loop u .rx2 ili .rcy formatu 3) upali Cycle 4) stisni Play 5) mjenjaj tempo 6) nasmijesi se |
Quote:
Ladno.... ovaj importuje .rx2 i rcy:banghead: Hvala, u principu meni nuendo sam zavrsava posao:wink: , s obzirom da ne radim puno sa loopovima |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:34 AM. |