![]() |
Re: koji monitor amp uzeti?
Quote:
Quote:
jesam neshto pogreshio? :? |
Quote:
Ne slazem se da je Alesis dobro resenje, to su krshine kakvih nema, realno. Pogledaj za Quad u oglasima, jes' da je staro ko Biblija, al' stvarno nije lose za te pare. Imaj u vidu da covek daje i preamp 33 uz 405! Jedino, moras da proveris da nije neka budzavela... Pozdrav. |
ne znam.. nije se javljao lik pre sat vremena kad sam ga zvao.. cu da probam opet.. ti alesisi.. nemam pojma.. lepo izgledaju i to je to.. a ja, kao shto rekoh, nemam apsolutno nikakvog iskustva sa pasivnim monitorima i pojachalima za iste.. :?
enivej, u oglasu pishe "pojachala quad 405+34 i marantz pm4".. shta god to znachilo.. :) btw, perune, vozish skejt josh? :) edit: koje jache pojachalo ti preporuchujesh? budzet mogu da pregazim za 100 evrica, ali je najbolje da bude do 400 eura.. :? ionako ni ove pare nemam.. :( |
Quote:
Mada, cujem da je u medjuvremenu moj tadasnji prijatelj Dejan Milicevic (DJ, ne fotograf) poceo opet da sk8uje, pa razmisljam da bih mozda mogo i ja da se izlomim malo... Ipak. E da, i Nebojsa, moj kompanjon u Ateljeu Trag je bio sk8er! hahaha. Pozdrav. |
Skupi jos 300e i uzmi BoZo amp,zavrsices sa ampovima za dugi niz godina.Sve ostalo je mucenje.
|
Quote:
bash smo te ogovarali pre par dana kako si "izdao komunizam".. :) ne mogu da verujem jbt.. daj vrati se korenima i uradi neku opasnu repchinu! pa da "kick-pushujemo" uz to.. :) pozdrav |
Quote:
Za te pare realno ne mozes nista nadrkano da uzmes, realno. Novo pogotovo! Ja sam se pricom o Quadu samo nadovezao na Arturovu preporuku, ja ga licno ne bih uzeo ni za sta sem za Auratone, eventualno! Ali, hvala Bogu, imamo pojacala. |
@paki: da kazemo da nemam vremena da skupljam josh toliko para..
|
@perun: pa aj preporuchi neshto shto nece duplo da mi "probije banku"..
|
Quote:
A ocekuj album Marka iz 187, dosta je drukcije od onoga sto smo radili za njih od 2001.-2004. Mnogo ozbiljnije. Krajem godine ce izaci jos nesto, mnogo tvrdo... TEROR TECHA! Moj favorit od koga ocekujem stvarno mnogo. To ces da chujesh... Polako!:wink: P.S. Razmisljam da napravim jednu stvar za BGP, moju nekadasnju grupu... Samo, tesko je okupiti se sad. Jedan u Americi (Ivan), dva u DJingu (Munja i Ponk), a jedan u TURBO FOLKU (:D)! Pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 05:52 PM. |