|  | 
| 
 Re: Audio interfejs po meri :-) Pre otprilike 2 meseca  prodat Fireface 800 za 800 EUR :)  http://www.rumski.com/forum/showthre...light=fireface | 
| 
 Re: Audio interfejs po meri :-) Quote: 
 Salim se, naravno... javio se Ivan i dao stvarno lepu cenu za ff800 ali jbg, ja te pare tesko da cu imati :( ... mozda, bilo bi lepo ALI /?/ ... inace ff400 mi se ne uzima iz razloga koji nemaju veze sa kvalitetom /?/:D 8-) ... a sta mislite o Motu 828 Mk3? kosta oko 800dolara (650e) tamo... Koliko znam Motu je malo naklonjeniji OSX-u ali za razliku od Digidesign-a driver-i za win su odlicno uradjeni i ne prave probleme (barem 2408)... | 
| 
 Re: Audio interfejs po meri :-) skoro smo probali 2408, doduse MKII, ali funkcionalnost samog interfejsa je ipak daleko iza RME skole. | 
| 
 :da: :wink: | 
| 
 | 
| 
 Re: Audio interfejs po meri :-) Pretpostavljam da si uvideo da je sprava krs i da hoces sto pre da se otarasis bede...8-) :rolleyes: :D | 
| 
 Re: Audio interfejs po meri :-) A da pogledas i neki Tascam u tom cenovnom rangu. | 
| 
 Ali ja bih definitivno uzeo RME Fireface bez razmisljanja, bilo da FF400 bilo FF800... | 
| 
 Re: Audio interfejs po meri :-) Hehe... Jan, taj Demoniov Tascam je dosao sa moje adrese:wink: :) , ali i tad i sad ima mnogo toga sto meni ne treba ili ne odgovara pa o tome i ne razmisljam. Vrlo moguce da cu sacekati da skupim malo vise love za RME... ali plasim se, posto lova dolazi u etapama, da dok dobijem onu poslednju kintu, prva nestane bez traga:rolleyes: 8-) ... pazi, to je ozbiljan problem :banghead: ... Pozz | 
| 
 Kad bih sad imao love i kupovao interfejs, bez sumnje bi to bio ili ff400 ili ff800...A ovo za kintu, apsolutno te razumem:D | 
| All times are GMT +1. The time now is 01:44 AM. |