![]() |
Re: Audio interfejs po meri :-)
Pre otprilike 2 meseca prodat Fireface 800 za 800 EUR :)
http://www.rumski.com/forum/showthre...light=fireface |
Quote:
Salim se, naravno... javio se Ivan i dao stvarno lepu cenu za ff800 ali jbg, ja te pare tesko da cu imati :( ... mozda, bilo bi lepo ALI /?/ ... inace ff400 mi se ne uzima iz razloga koji nemaju veze sa kvalitetom /?/:D 8-) ... a sta mislite o Motu 828 Mk3? kosta oko 800dolara (650e) tamo... Koliko znam Motu je malo naklonjeniji OSX-u ali za razliku od Digidesign-a driver-i za win su odlicno uradjeni i ne prave probleme (barem 2408)... |
skoro smo probali 2408, doduse MKII, ali funkcionalnost samog interfejsa je ipak daleko iza RME skole.
|
Quote:
:da: :wink: |
Quote:
|
Pretpostavljam da si uvideo da je sprava krs i da hoces sto pre da se otarasis bede...8-) :rolleyes: :D
|
A da pogledas i neki Tascam u tom cenovnom rangu.
|
Quote:
Ali ja bih definitivno uzeo RME Fireface bez razmisljanja, bilo da FF400 bilo FF800... |
Hehe... Jan, taj Demoniov Tascam je dosao sa moje adrese:wink: :) , ali i tad i sad ima mnogo toga sto meni ne treba ili ne odgovara pa o tome i ne razmisljam.
Vrlo moguce da cu sacekati da skupim malo vise love za RME... ali plasim se, posto lova dolazi u etapama, da dok dobijem onu poslednju kintu, prva nestane bez traga:rolleyes: 8-) ... pazi, to je ozbiljan problem :banghead: ... Pozz |
Quote:
Kad bih sad imao love i kupovao interfejs, bez sumnje bi to bio ili ff400 ili ff800...A ovo za kintu, apsolutno te razumem:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:30 PM. |