![]() |
Re: Instaliranje na postojeci DATA file
@"7"__... samo mora da bude na c:\
ovo nisam pokusavao, uvek sam banku Trilogy-ija instalirao na zasebni hard, tako da ja licno ovo nisam znao.TNX |
Ne mora da bude na C: , moze na bilo kom mjestu, bilo kojoj particiji. Lokaciju odlucite sami kada krene instalacija dat fajla, a zatim kada prekinete instalaciju (cim krene, onako kako je milton objasnio) samo na tu lokaciju podmetnete usnimljeni i citav DAT koji imate od ranije. |
Meni nije hteo da radi kad sam instalirao na drugom hardu (drugoj particiji)... ne znam, mozda je to bilo samo kod mene iz nekog razloga... ali nije htelo sve dok nisam instalirao na C:... i Trilogy i Atmosphere... /?/ /?/ /?/
Pozz |
Ma negdje si u postupku grijesio...Imas i spectramove programcic kojim mozes prebaciti dat gdje zelis, pa probaj sa njim, ako ti ne odgovara lokacija c: siljnem ti na mail ako nemas :) |
Ajde molim te posalji mi to jer me nervira sto je na c:... zauzima mi prostor a c: particija mi je najmanja... ne kosta nista da probam...
Pozz |
Molim te ko brata, posalji mi taj spectramove!! Imao sam ga ali mi ga je antivirus pocistio zajedno sa onim updater... znaci na i mejl - ramon_yu@yahoo.com.
|
Kao što Everlast reče,što se tiče svih Spectrasonics software-a, dll mora da stoji u vst folderu i mora postojati SAGE folder na C disku(isti se kreira prilikom instalacije).E sad, banku sa sample-ovima možete staviti na bilo koji disk sa tim da ćete napraviti shortcut za tu lokaciju i taj shortcut staviti u SAGE folder na C disku.To je cela filozofija.Kapiram da taj spectramove ustvari odradi to umesto vas.
|
Spectramove se koristi koliko se secam za stari stylus, atmosphere i trilogy... Za novije moze i ta fora koju si naveo...
Tema je iz 2008. godine btw... Galony, poslao sam ti spectramove na mail.. |
All times are GMT +1. The time now is 10:36 AM. |