![]() |
Re: bad copy u VIP VB
Zanimljivi likovi ovaj put!
|
Definitivno opet pucaju na provereno, nema nigde ponekog rizika ovde, eksperimentisanja i sl. Niko da pokusa da privuce onu drugu publiku koja ne gleda tv 16 sati dnevno (od kojih 2/3 uzima Pink). Mozda pogledam poneki pregled subotom, ali nesto aktivnije od toga nema sanse... Jbg, ranije sam se smejao ovakvim likovima, ali sad stvarno nemogu da varim njih i njihovo ponasanje...
|
Ma ljudi Era Ojdanic, kakvi Bad Copy:D
|
Bice zanimljivo gledati Bed Kopize zato sto se oni bas i ne uklapaju u tu celebrity pricu.. Tacnije, bice zanimljiv odnos samih ukucana sa njima. "Smrdimo na znoj, ne na fensi parfem.." :D
Mada, mozda oni i ne budu mnogo zanimljivi... Era je sampion.. :) |
znaci era ojdanic & bad copy - ime pesme nakon ovoga \
ali ona mimi madam mimi hahahaahaha koja plastika , pored nje i kompakt disk izgleda kao da je prirodan materijal a ne plastika |
Quote:
|
xexexexexexe....sretan im bio ulazak ;) Izgleda da će od boravaka u kući velikog brata zaradit više šuške nego od čitave rap karijere ;) Izleda da su se i oni umorili od "podzemnog svijeta neshvaćenih repera" pa odlučila malo braća da se i oni utale u čitavu ovu priču koja se zove estrada...Neka! Sretno im bilo! I ja bih da me neko zove i još daje pare!
|
Reperi i Era dva razlicita sveta? Hahahaha, kakva zabluda. Pa i jedne i druge krasi lep recnik i bonton, i jedni i drugi ne znaju sta rade posle par pitjenceta, i na jedne i na druge se kace sponzorke kakvih fala Bogu ima dovoljno u kuci. :D Jedino sto reperi sebe smatraju "elitom" u odnosu na "narodnjake", dok "narodnjaci" sebe vide kao daleko vece zvezde od repera... Ma grlice se oni sa Erom uz "splavove" Novice Zdravkovica posle jedne dobre pijanke, pljunite me ako ne budem bio u pravu... ;)
Quote:
|
Ljudi, nemojte da gledate to dekadentno sranje. Koji vam je...:banghead:
Zaglupit cete se |
njiiiiiiiiii
|
All times are GMT +1. The time now is 08:32 PM. |