![]() |
Re: Gdje je nestala Anita?
:(:cry::ups::gaah::jako-lju:/?/:ljuti:
|
zaeban taj stvaran zivot ,par meseci bez kompa i zamalo da shiznem :harmonikas:
|
Zar i na ovom forumu ima takvih dogadjaja?Strasno
|
Samo je doslo do zasicenja plus gomila stvari koje su bile na cekanju i to sve te saceka ko shamar(u mom slucaju) ,normalne stvari
|
Svakako je bezveze i bedak
Anita je ovde bila od onih koji daju duh foruma ima i drugih koji samo barataju sa brojkama modelima i oznakama...parametrima rezultatima....cenama..... i nih razumem... ovde je dobro sto je bas forum za svakoga i slicni se nadju i druze...a sa onim drugima se prepucavaju...malo...i to je normalno... i mene su neki napushili al sta ces nekad covek ni sam sebi ne prija a kako li drugima tek... u jednom trenutku sam se bio premorio pa sam samo pricaonicu posecivao.. bilo bi lepo da se Anita vrne, bar na kaf'cu neki put! |
Meni se pa sve cini da je forum mnogo mrtav u zadnje vreme i da se svelo na neko prepucavanje medju clanovima...
|
Quote:
:( |
nije joj ovo prvi put i stice se utisak da je takva, malko impulsivna i jako emotivna. Samo se nadam da je to sto je nasla van foruma stvarno "realnost" jer nisam siguran da se tako lako nalazi.
U svakom slucaju, i meni nedostaje pa makar bila tinejdzerka u dusi :P |
U nekoliko navrata, prelistavajuci stranice Rumskog, primetio sam da nema novih Anitinih postova. Kao i tvorac ovog thread-a zapitao sam se: Gde je nestala Anita?
Zaista je tuzno da je jedan od najstarijih i, nadasve, najaktivnijih clanova foruma, koji je na svoj zenski nacin, udahnjivao toplinu Rumskom, otisao. Nadam se da ce zasicenje, do koga je doslo, proci i da cemo ponovo citati njene vedre i zanimljive postove. Pozz za Anitu uz veru i njen povratak. Vlada Spider |
Oce li i neka peticija za njen povratak da padne:rotfl:
Mozda upali:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 05:43 PM. |