![]() |
Re: Malo pre-release novog albuma!
pa dobro.. svrni u petak... tad ce valjda i alavuk.. jel tako bilo? :)
btw, ako hocesh, mozesh pred izdavanje albuma da se pojavish kao jedan od gostiju radivizije? a? pogledaj tamo "sve shto ste zeleli" teme.. mislim, mosh i oma ak osh.. promocija ovo-ono.. |
valjda cu ako se probudis pre 14h ! znaci ja lepo dodjem kod tebe oko 11-12h ... vratim se kuci po danu odvezbam to sto imam i spremim se za pos'o sutradan i eventualno svrnem do grada ...
|
heat: ajde potrudicu se , mada imam i neke druge "obaveze" if u know what i mean ;) hehehe
shto se riva tiche ostavicemo to za neposredno pred album sad mozesh da izakcijash neku temu cisto ono da imaju malo pre-release-a na spaceu pa da poslushaju i to :) |
@alavuk: a nigga has got to sleep.. nah I mean.. if Imma got to git dat money, Imma have to get some rest.. nahmean.. :) neam pojma.. rano mi je to bratungo.. osh oko 1? :) oko 12? :?
@ demonio.. aj poshalji mi pm sha zelish da pishe tamo... |
e crnjo nista za sutra , zaboravix da imam neko snimanje ... :S sad se setix a i podsetili me ... sorry ...
|
Vidim ja da je West-coast in da house, sve same camuge na forumu:D
|
east coast bato :]]]]]
|
Quote:
|
sisco jedna.. :? dobro dobro.. aj ondak.. drugi put.. treci put, crveni karton. :)
ae |
sorry , jbg kad smo na razlicitim krajevima afrike :]]]]
|
All times are GMT +1. The time now is 04:09 PM. |