Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   i posle nekog vremena... opet JA :) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21625)

Everbeatz 19-02-2008 02:03 PM

Re: i posle nekog vremena... opet JA :)

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 191729)
na zalost, izgleda da ne mogu da okacim mp3 jer je limit za attachmente 1mb??

Aj probaj na Rapidshare ili tako nesto...bas bi voleo da cujem u boljoj definiciji sve

Gulanfer 19-02-2008 04:53 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 191783)
nema NISTA interesantno od boja, neki processing negde...neki filter, neka prljavstina, nesto da tu pesmu malo izbaci..

Pa meni bas zato bilo interesantno, sto toga nema ( malo mi dosadile prljavstine ) , ali to je opet moj momentalni trip :)

DaBear 20-02-2008 07:51 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 191823)
ookej, slazem se za reverbe, vec rekoh da me malko uplasila praznoca aranzmana, te sam verovatno preterao sa istim-a. Sto se obicnosti tice, razumem na sta mislis. Valjda je to ovde posledica toga sto sam tezio akusticnosti snimka, da zazvuci sto prirodnije, a entuzijazam za experimentisanje definitivno skupljam za naredne radove.
Ljudi hvala bre na komentarima ! :)

jos neko ? :cool:

ok, ako je bilo da se uradi akusticno..onda su trebali da se ozbiljno pozabave aranzmanima..moze i tako da se napravi cudo!

vly 20-02-2008 09:44 PM

Sto se tvog dela posla tice,sem par detalja koji mogu biti i stvar licnog ukusa(a i nekih dosadnosti u aranzmanu),nemam zamerki,generalno,ovo je lep mix.Samo napred.

Nazalost ,imam neke druge zamerke a one se ne odnose na tebe...

Generalno ovo je simpa svirka,i super da neko pokusava, u moru neukusa da uradi nesto dobro,tako da bih to pohvalio,ali

Gitara koja daje pocetnu atmosferu, harmu i groove pesmi nije dobro nastimovana-(ne bih rekao da je ovo tip muzike gde su vaznija samo muda od toga da je bend i nastimovan).Nazovite me seratorom,ali ja sam to cuo i zasmetalo mi je.

Aranzman mi je prilicno dosadan i malo kilavo odsvirano-ovo prvo moze biti do mog ukusa,ali tako mislim.

Puno falshiranja u pratecim vokalima.Ponekad bolno.

I glavna zamerka mi je na samu stvar,cuo sam ovu melodiju mnogo puta u raznim varijacijama na temu,a i mislim da stvar nema pravi refren...

Ako mene pitas,dobar mix,i jos jedan dokaz da mix ne moze koliko god da je dobar da pomogne dosadnoj stvari.

Pozz

grada27 20-02-2008 10:25 PM

Za razliku od mnogih ovde, meni se ovo stvarno dopada kako si uradio. Mozda si mogao jos da se poigras i da das masti na volji kao na kraju pesme,ali to je stvar aranzmana,inace odlicno zvuci!

All times are GMT +1. The time now is 03:35 AM.