Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   ivan sexpress (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21609)

DEMONIO 16-02-2008 02:08 PM

Re: ivan sexpress

On decko ... ima neki problem ... to je jedino sigurno :)

Max 16-02-2008 02:18 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 191224)
A u moru sprdnje koja je stizala u bazu televizije, ovo se zapravo moze itekako pohvaliti. Da, narocito mi se dojmio produkcijski deo, da zapravo jako dobro zvuci......

Hvala sto si primetio ..... uz kakve takve aranzmane ( koje je uradio njegov i moj drugar ) ovo stvarno odlicno zvuci .... glupo mi bilo da kazem , zbog subjektivnosti ..... ali eto ..... :grin:

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 191224)
Nisam znao da je to maslo rumskog foruma ;) Zapravo, vise me zanima kako je uopste doslo do ovakve kolaboracije, obzirom da obojica ucesnika u produkciji imaju uslove i praktikuju full proizvode.......

Ma kod Oggy ja se usnimavaju vokali da se useres ..... ona kombinacija Classic 2 i 9098i pre i eq , radi toliko dobro , da mi dodje da kupim isto to ......

Pozdrav

Max 16-02-2008 02:28 PM

Quote:

Originally Posted by DEMONIO (Post 191225)
On decko ... ima neki problem ... to je jedino sigurno :)

Ivan je prilicno dobar u dusi ..... ume da bude malo dosadan , jer je uporan :)

Strejt je kao sestar , vezba , igra u Grckoj u klubovima ......

Karao je vise riba nego ceo Rumski zajedno ( potpisujem ) ..... :wink:

A pise ( repuje ) o onome sto vidi i sto njega muci ..... posto zivi u Grckoj .... ocigledno ga muce ove stvari ....

Pozdrav

Tribal_kg 16-02-2008 02:38 PM

Jel mozete da okacite neki mp3? Makar neki privju.. :D

Jan 16-02-2008 02:40 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 191227)
Ivan je prilicno dobar u dusi ..... ume da bude malo dosadan , jer je uporan :)

Strejt je kao sestar , vezba , igra u Grckoj u klubovima ......

Karao je vise riba nego ceo Rumski zajedno ( potpisujem ) ..... :wink:

A pise ( repuje ) o onome sto vidi i sto njega muci ..... posto zivi u Grckoj .... ocigledno ga muce ove stvari ....

Pozdrav

E onda je to druga prica...Cuje se da je iskren nekako, ali nekako je izopacen...Daj taj mp3 da cujemo lep ako moze

Oggy 16-02-2008 02:53 PM

Nemojte mi u Ivana...! :)
Ivan je jako dobar decko, samo je u momentu kada je ovo snimao imao veliku zelju i male mogucnosti.
Ali koliko god to nekome sluzilo za podsmevanje, ja mogu da potpisem da je on jedan od retkih koji je dao 120% sebe u sve ovo, bez obzira na rezultat.
I sto rece Max, on je zaista iskren i sve pesme su licno njegove. Imao je velikih pevackih problema i ja sam deset dana pokusavao da instant od njega napravim pevaca.
Repuje odlicno i perfektno tacno da i ne primetis da slusas 4 vokala istovremeno, a slusate.

Jan 16-02-2008 03:02 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 191232)
Nemojte mi u Ivana...! :)

Repuje odlicno i perfektno tacno da i ne primetis da slusas 4 vokala istovremeno, a slusate.

ma gde se ne cuje...:)

Tribal_kg 16-02-2008 03:14 PM

Ogi, sta podrazumevas pod perfektnim i odlicnim posto je ovo daleko od perfektnog repovanja?

Oggy 16-02-2008 03:42 PM

Mislim "za domace prilike", posto je meni, realno sve to kriticno kod nas (kao i sto-sta drugo...). U moru "raznih", ovo mi nije tako lose. Sad sam precizniji :wink:

Jan 16-02-2008 03:48 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 191239)
Mislim "za domace prilike", posto je meni, realno sve to kriticno kod nas (kao i sto-sta drugo...). U moru "raznih", ovo mi nije tako lose. Sad sam precizniji :wink:

pa onda nisi cuo dovoljno nasih....

All times are GMT +1. The time now is 12:32 PM.