![]() |
Re: Zezalica
Quote:
Vezbajte, vezbajte...8-) |
Ja sam 21.03 ....ne mogu dalje pa to ti je :D
Pozdrav |
21.625
dosta za danas :da: sablon postoji,jer se plave figure odbijaju od zidove kao bilijarske kugle,a uvek startuju na isti nacin... |
23.125 ..... a onda jaaako ubrzaju ...... sta ljudi rade posle 2 min ???? :shock:
Pozdrav |
25 sekundi za 15 minuta vjezbanja.. Al, sranje je, jer postoji obrazac (sve se uvijek desava na isti nacin, tako da sve sto treba raditi jeste redovno vjezbati, uciti obrazac kretanja i docicete do zavidnih rezultata)... Druga stvar koja mi se ne svidja jeste exponencijalno ubrzanje...prvo krene polako da bi zatim pocelo da se krece pomahnitalo, toliko da ni flesh aplikacija nema dovoljan fps da opise kretanje :banghead: . Onih 2 minuta je proseravanje, jer kao sto rekoh, flash nije radjen u dovoljno fpsova da bi uopste vizelno mogao da uocis kako se figure krecu. Bolji bi bio test kada bi figure dostigle neku odredjenu brzinu, pa ko koliko izdrzi...ovako, onih 3 sekundi, poslije 22-e ni sam ne znam kako sam postigao :) ... |
koja navlakusa
21sec ali ubrzaju nakom 18sec mamu im uhhh |
1 Attachment(s)
Posle max. 10 pokusaja.. :D
Sto li sam video ovaj topic. Sutra ispit, a ja se zaludeo! :banghead: |
"ja neću da budem anoniman, ja hoću da budem pilot" :D
samo ?esnes, slab sam, ostaću u rezervi... |
4 Attachment(s)
Iz pet poku?aja :da:
Treba da si maksimalno opu?ten ili koncetrisan 8-) Kad pređem minut javiću vam :) |
1 Attachment(s)
21,22 put
al postaje svarno .ebeno :banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 01:49 AM. |