![]() |
Re: Beovizija 2008
Quote:
Quote:
|
Zaboravih na glavnu temu... :)
Iskreno, ja ovde ne vidim ni jednu numeru koja je uradjena "zbog sebe", vec se sve svodi na "primenjenu umetnost" radjeno specijalno za evroviziju. Ni na jednom snimku se nisam zadrzao duze od 10 sekundi... Ovo je moje misljenje, znam da ce naici na kritiku drugih, ali stvarno ne zelim da spustam kriterijume na "evrovizijske standarde" i ocenjujem na takav nacin. |
Quote:
Kada su festivali u pitanju, ne pricam vise o mestima jer uglavnom, nikada do sada nije bilo onako kako sam rekao... Mozda jednom ili dva puta... Ali to nikoga ne sprecava da ima dobru pesmu, zar ne? Naknadno se izmisljaju svakojaki razlozi, ali kako uvek to kazem, festival je dobar onoliko koliko ima dobrih pesama. Sve ostalo je podlozno raznim malverzacijama, ali niko ne moze da ti ospori pesmu koja je lepa, bez obzira na njen plasman. Ovo je zemlja gde trend namecu "aranzeristi", "sviraci midi fajlova", "sviraci minidiskova", "splavarske trojke" (kao bend, a bolje se deli baksis). Zato su nam losi festivali, TV i radio programi, muzicke emisije (ima li ih vise uopste?), muzicka scena uopste i odavno smo (cast izuzetcima) postali ,izmedju ostalog, i muzicka "crna rupa". Zato uvek kazem, nisu krive niti okolnosti, niti festivali, niti nesto trece, vec su krivi ljudi. Tuzno, ali istinito. |
Quote:
znam, ali sta ces .... :banghead::banghead: uopste nema takmicenja gde je gust ko ce da pobedi i onda postaje totalno ne zanimljivo. Dexy, ni ja nisam proveo vise od 15-20 sekundi. Preslusao sam Ogijevu pesmu jer je delovala simpaticno i od Queens (ocekivajuci razradjivanje teme). |
Quote:
|
Oggy, slozicemo se u potpunosti...
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nemojte da mislite da ja ovde nekoga reklamiram, ali prosto znam da ovo sto sam napisao gore je istina, a sada za ove koji se ne slazu ne znam sta da vam kazem .... |
Pricajte vi sta hocete, ali nasa dijaspora rulezzzzz :wink: ! Oggy, dobar posao! |
Quote:
|
Quote:
perkusije su deo nase muzike takodje ako pogledas istoriju unazad, pevanje je tipicno etno. Ne znam da li znas ali mi smo iransko pleme koje se doselilo na teritorije gde smo sada. Imamo dosta toga sto smo nasledili od Turaka nazalost i moguce je da je iskorisceno par sekundi iz te pesme, ali sta nije uzeto iz neke pesme ?? Ovo nije izmisljotina vec dokazana slovenska istorija koju je meni predavao doktor slavskih nauka na fakultetu u americi. Opet ne branim nikoga ali ta pesma ima mnogo vise motiva nasih nego Molitva, ili bolje receno sta Molitva uopste ima sto je nase ?? Zar to nije tipicna zapadnjacka kopija neke pesme ?? |
All times are GMT +1. The time now is 11:52 PM. |