![]() |
Re: Novi mikrofon
Prije svega moram ispraviti gresku.Nije at4057 nego at4047.Ispricavam se zbog pogreske u tipkanju.
Bubnjeve ne snimam kod sebe jer nemam uvjete(prostor). Mozda sam trebao spomenuti da koristim preampove: SPL GOLDMIKE 9844 kom 1, Focusrite Platinum VoiceMaster Pro(koliki naziv) kom 1 i TL Audio 5051. |
a sto ne ubodes neki bolji preamp? prodas npr TLaudio i dodas toh para i mozes da dodjes do lepog kanala:wink:
BTW Kakva je kombinacija c414 i taj prvi SPL? |
Tiha mi je patnja red7, al to cu tek kad stvarno bude para.(radim na njemu,al na poslu)
Sto se tice kominacije spl-a i 414-ice....po meni, to je dobra kombinacija...svi nesto sude...ovaj mic sa ovim preampom....meni je svaka kombinacija ok(u mom setupu koji imam...skroman, al radi).Cak stovise,NT1 je uvijek sniman preko focusa i nikad nisam bio nezadovoljan. |
Quote:
|
Quote:
|
Koliko vidim iz tvog popisa mikrofona nema? ni jedan lampa?ki.. tako da za tu lovu K2 mo?e iznenaditi vi?e nego ugodno i odma mu promjeni lampu i bit ce:mase:
|
Idem po K2 ovaj tjedan.Odluka je pala.Jel mozes pojasnit to sa lampom.
Moram se zahvalit Maxu jer je ipak on prvi spomenuo K2 i to mi je pomoglo da se odlucim za njega.Hvala i svima ostalima,cak i onima koji nisi nista pisali, jer su i na taj nacin pomogli. |
Mogu:) ... za cijenu cca 200 kn kupi? neku Philipsovu lampu ili Siemensovu i umirio si malo sibilante i učvrstio bas područje i racunaj pomak od nekih 10% za cijenu od 200 kuna, meni se pokazalo isplativo.
|
Nije neka lova da bi trebalo razmisljati.
Reci gdje da pogledam za lampu i koji model. Sta je sa garancijom na mikrofon? |
Ako ces da menjas lampu umesto ecc83 koja bi trebalo da je unutra probaj e83cc.Radi se o istoj struji ali ova druga mnogo duze traje i daje bolji zvuk.Nemam K2 i nisam to radio ali znam kako zvuce ove lampe.Preporucio bih ti philips mada bi bilo najbolje kada bi mogao da probas par komada pa sam doneses odluku.Kada su brojevi u sredini uvek se radi o profi lampi.Probaj u radnjama hi fi opreme da je nadjes ili popricaj sa ljudima koji slusaju lampaska pojacala,ova lampa se jako cesto primenjuje u raznorazne svrhe.Pozdrav
|
All times are GMT +1. The time now is 05:58 PM. |