![]() |
Re: cega sve ima na kugli zemljanskoj
Quote:
|
Ma jeste videli ovo bre jaoooooo :
http://www.youtube.com/watch?v=sJbYw...eature=related I da se nadovezem sa mojih 2 cents sto bi rekli hahah: http://www.youtube.com/watch?v=UpdOwksB4AA |
Hehe, videh ovaj klip pre par meseci i na prvo gledanje nisam mogao da verujem, samo sam cutao, a onda, na drugo... sam opet samo cutao...:D
Ovo je bolesno!:grin: |
ma da... oni mlate pare a vi??? ...evo dobio sam i ja mr. Hajda :evil: (rogove)...
|
|
|
Ljudi, fala vam na ovako dobrom rasanjivanju... :-D
|
LASER TOPALOVIC - BRKA !!!!
Car ! Znam stvar odavno...legenda! Sta da se kaze....nisam siguran da e lik u videu bas pravi pevac! Nema veze, evo TEKSTA!!! Laser Topalović Brka Sa hit pesmom ?MOBILNI TELEFON? Mobilni telefon - kad zora zarudi... Mobilni telefon - on me pesmom budi... Mobilni telefon - ?iri moje grudi... Mobilni telefon - ja ga imam ljudi! Ja ga volim vi?e nego 'leba da jedem... Ja bez njega vi?e ne mogu da se smejem... Ja ga vi?e volim od Ramba i rata, hoću da ga uzmem za rođenog brata... Ja sa njime pričam, ja sa njim se ?etam, u bioskopu zvonim, u pozori?tu smetam... Ja ga vi?e volim od najlep?ih serija Kasandra, Marisol i Esmeralda su igra dečija... Mobilni telefon - u mraku mi sija... Mobilni telefon - on mi mnogo prija... Mobilni telefon - mazi lice moje, po njemu me znaju, zbog njega me se boje... Mobilni telefon - s njim sam k'o u braku... Mobilni telefon - mi daje curu svaku... Mobilni telefon - sa njime se dičim, pustiću antenu, da na njega ličim... |
Mobilni ja se njime dicim
Pusti cu antenu da na njega licim. Nagovarali smo Graju iz PGP-a pre par godina da ga izdaju, ali niko nije imao razumevanje za njega. |
Da je zensko, prosao bi odmah... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:15 PM. |