![]() |
Re: Dobar koncept....?
A ja sam krenuo kako ne treba-pravim situaciju u hodu.Uradim pesmu-kupim spravu...E, sad mozda bi i napravio koncepciju kad bi imao konstantan izvor prihoda, onda bi mogao da planiram.Ovako jedino mi preostaje da sacekam koju godinu pa prodam brdo sprava od 100-200 evrica i kupim prave stvari.
|
Quote:
Izvinjavam se za off topic... |
imao sam srechu u nesrechi da neke stvari nauchim na najtezi nacin-na svojoj kozi, sto je tvrdoglavim tipovima poput mene mozda i jedino rijeshenje..
...ali, siguran sam da bi u prostor (akustiku) ulozio vecinu novaca, jer ne kraju krajeva, nije bitan medij pohrane/obrade,nije bitno koji DAW, ako ne znash stvar uradit sa fuckin behringerom, neces znat ni sa kojom ozbiljnijom spravom (pri tom ne mislim da je behringer jako losha firma) |
Iz razloga sto se ne bavim snimanjem itd. ja bi uz'o MacPro custom od jedno 7.000 evra (1 terabajt hardovi, 8 giga rama, grafika ludilo), 2 Aplle cinema displey 24 Incha, Logic 8, malo Sony oxford i tako to, konverziju nisam siguran ali nesto tako dobro, Neve sabirnica mi je super i to bi i uzeo i to je to..:) K & H monitore pod obavezno:wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:00 AM. |