![]() |
Re: Problem sa snimanjem Protools 7.4
J..bem mu mater,evo ga opet,do malopre je sve bilo ok,kao resio sam problem,sad je sve po starom(u k...cu),izgleda da cu da vratim stari dobri 7.0
|
Pa, sacekaj 7.5....btw, mislim da bi ti elastic audio koristio u radu, odlicna je stvar.
@ lemy777 Jesi probao da thrashujes preferences? Imas utility na Digidesign sajtu za to, pogledaj na njihovom forumu. Ja sam na 7.3.1 cs5, radi besprekorno. http://duc.digidesign.com/ |
Quote:
Nikad nisam obratio paznju na to:) ,kod mene je skoro uvek u QuickPunch:grin: ,i ko sto rekoh,nisam lud za novim verzijama,nego ima taj video monitor koji mogu da zumiram,a vrlo mi je bitan. |
Skoro sam saznao za foru za bojenje channel stripova u mikseru, znaci ne ovih barova iznad i ispod kanala, nego cijelog stripa. Ako vas zanima, kliknes na color palette, drzis ctrl+option+apple i lijevi klik drag gore-dolje.
|
Quote:
quick punch ne crta, obican crta sa par sekundi zakasnjenja |
Pa ipak je to,to. Ovo sto sam snimio je i dalje (cas se ne vidi,a kad se zumira,eto ga)medjutim kad ga sad snimam(ima opcija u prefernces-u)/Processing/Elastic Audio(stavio sam mu opciju Varispeed), i stiklirao (Enable Elastic Audio on new tracks),slika ga normalno ne bezi bez obzira koliki je zoom out.
|
kod mene na G5 sa digi 002 se to nikad ne desava:) :) :) :)
|
I na kraju resih problem skroz...tako sto kupih bolju plocu,procesor i memoriju(jebiga,ni u babe nema dzabe)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:35 AM. |