![]() |
Re: Rag Doll blues band
Pa nista, onda cu da pustim juce :da: :D
|
Strpite se dva-tri dana, kaze mi pjevac grupe da je limit na serveru preko kojeg radi 500 mb dnevno i kad se premasi, player vise ne radi tako da ce to rijesit prebacivanjem na drugi server! :)
|
Quote:
Evo kako sam vidio da imate problema sa preslusavanjem u flash playeru na myspace-u,htio bih se ispricati na nepouzdanosti,koja je sada ispravljena.Naime,s obzirom da su besplatni hosting serveri inace bullsh..t,nisam imao pojma da su toliko losi.:ups: Sada su stvari uploadne na privatni .com server,i sve radi kako treba. Komentirajte,sugerirajte.... Pozdrav! Rag Doll Blues Band |
Pozdrav bluzeru i dobro dosao!
|
Hvala FrankoPanko.
Mučite me vi audio freakovi,kako se lako zaraziti s tim stvarima...uh Lampe,kompresori,procesori,kanali....:shock: Bolje mi je da se uhavtim sviranja.:wink: |
Player ponovo radi :), poslusajte i komentirajte!
|
Uh sto obozavam ovakvu svirku:jupi: , steta sto niste ovde negde da cujem i uzivo...
Produkciju ne mogu da komentarisem jer moram da slusam preko integrisane (glupi Digidesign) mada mi generalno zvuci odlicno... a svirka je prva liga, svaka cast :mase: ... verujem da isto zvucite i uzivo... ako nekad zalutate na ovu nasu stranputicu:D , dolazim obavezno Pozz |
Quote:
Hvala na komentaru 7! Ako znas kakav klub,javi,tko zna mozda se i vidimo! |
Meni se ovo svidja, super je odsviranio a i odpevano. Slusam ovo na malim comp. prdavcima ali, znam, kad se na njima dobro cuje onda je to...to !
Sto ce reci i produkcijski je, po meni , O.K. Bravo jos jednom !!! pozz |
Mada mi je blues skroz demode u dana?nje vrijeme, ovo super zvuči, gitarista je odličan.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:58 PM. |