Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Rag Doll blues band (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21104)

"7" 16-01-2008 11:25 AM

Re: Rag Doll blues band

Pa nista, onda cu da pustim juce :da: :D

FrankoPanko 16-01-2008 07:25 PM

Strpite se dva-tri dana, kaze mi pjevac grupe da je limit na serveru preko kojeg radi 500 mb dnevno i kad se premasi, player vise ne radi tako da ce to rijesit prebacivanjem na drugi server! :)

silver 18-01-2008 09:35 AM

Quote:

Originally Posted by FrankoPanko (Post 187192)
Strpite se dva-tri dana, kaze mi pjevac grupe da je limit na serveru preko kojeg radi 500 mb dnevno i kad se premasi, player vise ne radi tako da ce to rijesit prebacivanjem na drugi server! :)

Lijep forum imate ovdje!
Evo kako sam vidio da imate problema sa preslusavanjem u flash playeru na myspace-u,htio bih se ispricati na nepouzdanosti,koja je sada ispravljena.Naime,s obzirom da su besplatni hosting serveri inace bullsh..t,nisam imao pojma da su toliko losi.:ups:
Sada su stvari uploadne na privatni .com server,i sve radi kako treba.
Komentirajte,sugerirajte....

Pozdrav!
Rag Doll Blues Band

FrankoPanko 18-01-2008 10:13 AM

Pozdrav bluzeru i dobro dosao!

silver 18-01-2008 11:09 AM

Hvala FrankoPanko.

Mučite me vi audio freakovi,kako se lako zaraziti s tim stvarima...uh
Lampe,kompresori,procesori,kanali....:shock:
Bolje mi je da se uhavtim sviranja.:wink:

FrankoPanko 19-01-2008 10:42 AM

Player ponovo radi :), poslusajte i komentirajte!

"7" 19-01-2008 08:47 PM

Uh sto obozavam ovakvu svirku:jupi: , steta sto niste ovde negde da cujem i uzivo...
Produkciju ne mogu da komentarisem jer moram da slusam preko integrisane (glupi Digidesign) mada mi generalno zvuci odlicno... a svirka je prva liga, svaka cast :mase: ... verujem da isto zvucite i uzivo... ako nekad zalutate na ovu nasu stranputicu:D , dolazim obavezno

Pozz

silver 20-01-2008 02:05 AM

Quote:

Originally Posted by "7" (Post 187613)
Uh sto obozavam ovakvu svirku:jupi: , steta sto niste ovde negde da cujem i uzivo...
Produkciju ne mogu da komentarisem jer moram da slusam preko integrisane (glupi Digidesign) mada mi generalno zvuci odlicno... a svirka je prva liga, svaka cast :mase: ... verujem da isto zvucite i uzivo... ako nekad zalutate na ovu nasu stranputicu:D , dolazim obavezno

Pozz

Vrlo rado bi zasvirali kod vas,siguran sam da u Beogradu (opcenito u Srbiji) ima 10x vise raje koja to voli nego kod nas.A kad vidim da netko ovako voli,spakirao bi se jos danas i pici.:grin:
Hvala na komentaru 7!
Ako znas kakav klub,javi,tko zna mozda se i vidimo!

nenad 20-01-2008 09:01 AM

Meni se ovo svidja, super je odsviranio a i odpevano. Slusam ovo na malim comp. prdavcima ali, znam, kad se na njima dobro cuje onda je to...to !
Sto ce reci i produkcijski je, po meni , O.K.
Bravo jos jednom !!!
pozz

zoolander 20-01-2008 01:24 PM

Mada mi je blues skroz demode u dana?nje vrijeme, ovo super zvuči, gitarista je odličan.

All times are GMT +1. The time now is 06:58 PM.