![]() |
Re: TL Audio Fat Track
1 Attachment(s)
evo ga...
|
Pazi ima TL(trule lampe) svoju funkciju, ako recimo imas instrument koji te iznenadio (mnogo bolji od svega ostalog u matrici), provuci ga kroz nesto od TL(trule lampe) i lepo dobijes ispranu carapu koja se lepo pakuje sa ostatkom vesa u matrici.
Ajde kada vec "hvalimo", ja cu da nabrojim svoje "favort" firme, ovo dalje shvatite kao moj subjektivni stav,tako da nema potrebe za raspravom. Znaci pored TL (to nesluzi nicemu, u stvqari mozda i sluzi ali to sto radi netreba nikome) tu su Joe Mic (gotovo da nesluzi nicemu),Drowmre (da negresim dusu poneki i sluze necemu), i definitivno moja favorit firma koju iz miloste zovem Beringer za dzet-set, gospdo to je Focusrite(sa takom strascu je nepodnosim, da prosto uzivam u tome, malte ne mi je postao hobi)! |
Quote:
|
Dobro, nije ti dirao Alan Smarta, to je bitno :)
|
hehe dobro je
ja recimo nisam fan Avalona 737, joe meek komponent, TL audia, Drawmer jedino 1968 moze necemu posluzit, i ne volim previse focusrite mada imam RED 7 JEDAN od najgorih Hi End proizvodjaca mi je definitivno manley (MP)..koji je dobar EQ ( DOBAR) ali njihove dinamike mi se ne svidjaju!! + mrzim ih kad istovaris pare za neku Hi End kramu koju oni deklariraju kao PRO i tvrde da su komponente Hi END a ja instaliram u rack i kroz metalni dio na zadnjoj strani UGLEDAM JAPANsKO SMECE OD JAMICON elekrtolita dobio sam zivcani slom posalo im pismi i izvredjao ih a oni kao to je Hi END!!!!!! MRZIM GLUPU MANLEY odgovorila mi je lao JESAM LI SIGURAN STO VIDIM a ja fotoaparat i click....vise se nije javila...glupa baba!!!! eto MANLY RADI S JAMICON CAPSIMA KOJI SU KATEGORIJA #0 |
...U RUKAMA MANDUSICA VUKA, SVAKA PUSKA BICE UBOJITA!!!!...
to ja, kao neko ko se naslusao tooone snimaka koja je prosla koroz mnooogo bolju tehniku nego sto sam ja skrpio a zvuci kao k**a !! Bitno je da ima puno tehnike, da svetle lampice i da se mrdaju VU metri, da je mikser na metar i da su zvucnici veliki !! Da ima stimung pravog studija...!! A ako zvuci dobro - onda puna kapa...! U vecini slucajeva klijenti ne pitaju jel imas Manley ili Eventide...kaze sat su me svidja, pa ti napravi ako znas!! a da li je 8 Bit ili 64...nema veze bato...! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:19 AM. |