![]() |
Re: Folk(Narodna)muzika
Hajde da ovaj thread bude pozitivan i da izbacimo kompozicije koje su ostvarenje onako kako kazes, bolje se razumemo uz primere, pa da to bude osnova za razmenu iskustava
Pozdrav |
Pozdrav svima i svacijem misljenju,imam komercijalni studio , iza sebe 20 - tak godina staza , 100 - tinak izdanja sto narodne ,zabavne,folk,pop, hip-hop muzike,dzinglova reklama ...nagradjivan sam za izdanja od trubaca do pozorisne i filmske muzike,radio svuda po evropi i nije me sramota da kazem da radim narodnjake .Princip je isti ,sve su ostalo nijanse (sto' rekao Djole Balasevic)
|
ja radim sve sto se placa /?/
|
Quote:
Navedi mi te aranzmane da ne bude dobro koliko ozbiljno zvuce , ono sto ja cujem od turbo folka ili kako ga vec nazivate je uglacnom jako lose uradjeno ..... Pozdrav |
......
|
Bas lepo sto ste vratili thread.....
|
Quote:
|
|
Quote:
uufff! :shock: :banghead: :rotfl: bas ste resili da zatvorite opet ovaj thread !!! |
Sto??? Ja nemam prava da otkidam na Hasana Dudica i da se ne slazem sa Vuckovicem koji je fan Kemala?
Evo, uporedite mog pulena u odnosu na Kemala... SVIJET RENOMEA! http://www.youtube.com/watch?v=P1N0WU8sPOU |
All times are GMT +1. The time now is 08:05 AM. |