Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   PoCo v3 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20751)

dr.Ru 20-12-2007 01:59 PM

Re: PoCo v3

sto mu gromova

STUDIOTON 20-12-2007 08:35 PM

nemojte jos uvek instalirati trojku .. forum im je prepun nezavidnim komentarima .. bugovi,problemi .. haos ..

za sada svi se vracaju na 2.2

:(:(:(

STUDIOTON 21-12-2007 08:59 PM

jos nisu ni izbacili 3.0 ,, a vec je 3.1 :banghead:

sada i za XP
http://www.tcelectronic.com/powercore3software.asp

Fixes
? PowerCore X8: in some cases plug-ins could not be instantiated onto DSPs 5-8. Fixed.
? PowerCore X8: included plug-ins were displayed as trial plug-ins. Fixed.
? Control Panel: in some cases the DSP usage wouldn't get updated correctly when instantiating plugins.
Fixed.
? On some Windows systems, many of the plug-ins appeared to be invalid and could not be loaded.
Fixed.
? ClassicVerb: Zero Latency could be automated. Fixed.
? Cubase crashed when changing between sessions with different sample rates. Fixed.
? DVR2: Crashes Logic when instantiated. Fixed.
? Intonator HS: Writing automation for Root Key via the plug-in UI would not be recorded. Fixed.
? MegaReverb: several fixes to meters and the user interface.
? PowerCore CL: on some system the PowerCore CL would not appear as a plug-in in the host. Fixed.
? User interface fixes to several plug-ins

STUDIOTON 21-12-2007 09:00 PM

u svakom slucaju pohvala za brzinu ... :)

Max 22-12-2007 01:04 PM

A zasto bi prelazili na 3.1 ako sve lepo radi na 2.0 ????

Pozdrav

STUDIOTON 22-12-2007 01:21 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 184034)
A zasto bi prelazili na 3.1 ako sve lepo radi na 2.0 ????

Pozdrav

ja sam vec stavio 3.1 .. radoznalost ..

za sada sve radi ..

a sonnox .. native :wink:

Dexxy 22-01-2008 11:24 PM

Da li ce raditi demo MD3?

puRe 30-01-2008 02:10 PM

Moram da pitam zasto bi iko koristio Sonnox na powercoreu s obzirom da Sonnoxi skoro uopste ne opterecuju "obican" CPU (cak mnogo mnogo manje nego Powercorov DSP)...

plus je native verzija i jeftinija u odnosu na PoCo...

i pre nego sto neko pita, zvucno su identicne...bila je prica na gearslutzu sa glavnim likom koji ih je radio...

@Dexxy
mislim da i dalje postoji demo...

STUDIOTON 30-01-2008 04:49 PM

Quote:

Originally Posted by puRe (Post 189191)
Moram da pitam zasto bi iko koristio Sonnox na powercoreu s obzirom da Sonnoxi skoro uopste ne opterecuju "obican" CPU (cak mnogo mnogo manje nego Powercorov DSP)...

plus je native verzija i jeftinija u odnosu na PoCo...

i pre nego sto neko pita, zvucno su identicne...bila je prica na gearslutzu sa glavnim likom koji ih je radio...

@Dexxy
mislim da i dalje postoji demo...

apsolutno .. ja vec rekoh da o sonnoxu ne treba razmisljati, jer ja i da imam poco verziju sonnoxa nikada ne bih koristio i uzimao dsp kada vec imam native, razlika ne postoji definitivno

loomen 31-03-2008 06:58 PM

e danas sam se bas fino izj** sa powercore-om. Instalirao sam update powercore firewire-a na verziju 3.0.2.17 koja je zadnja na tc stranici.
radili su samo character, classic reverb i jos par njih - ostali Disabled a moj slom zivaca Enabled aaaaa. Malo sam onda popricao sa support-om (koji je za svaku pohvalu ultra brz) ali nisam dobio nikakvo rjesenje osim uputa za deinstalaciju (wow!) :mad:
uglavnom, nakon 10tak reinstalacija i brisanja iz registry-a sve sam vratio na prvu verziju sa originalnog cd-a koji je dosao sa poco-om. Cak ni 2.2 driveri vise nisu radili!

Lik je rekao da se strpim do kraja tjedna kada izlazi verzija 3.1 a na kraju 4.mjeseca verzija 3.2 i da se nada da ce oni pomoci...

Pa eto..strpite se jos malo :shock:

pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 10:55 PM.