![]() |
Re: Oglasi (opet ja)
Mene bas nesto ne obozavaju moderatori, ali ja sam takav lik, buntovnik i slobodnjak, sta cu..medjutom, ovaj put moram da se slozim sa konstatacijom da su oglasi postali opsta sprdacina i bas lice na sve osim na - oglase! Najruznije mi je ono kad coveka pitaju zasto to prodaje ili da mu je cena previsoka itd.. Daj da cujem ko sta prodaje, kratko i jasno i ajd zdravo!:grin:
|
Quote:
"Sta?????? 600??? Pljacka!!! Hoces da me dovedes do prosjackog stapa???" :rotfl: |
Evo Ru se izvinuo, i ja! Iskren da budem ja sam postovao na oglas jel mi je bilo drago sto je covek zavrsio trgovinu. Ali potpuno nesvesno sam to uradio (nisam bio svesan da imam mogucnost da postujem na oglasim gde generalno clanovi ne mogu). Tako da vise necu (evo po drugi put obecavam), jednostavno nisam bio svesan svojih mogucnosti (hi,hi sada mogu da ih zloupotrbim, pogotovo kada Off bude nesto prodavao,ima da ga miniramo).
|
Ja sam takođe mišljenja da treba dozvoliti postovanje u oglasima i mislim da rješenje nije u tome da se to zabrani, već da moderatori budu malo ažurniji, češće nadgledaju (pročitaju :wink:) ono što se napiše i uklone spam. Zar ne bi to trebalo da bude i osnovni zadatak moderatora?
|
Quote:
Onda bi se zvali "djubretari", a ne "moderatori". Upravo je ovo zadatak moderatora, da otklanja uzroke, a ne da "leci" posledice (ili ne daj Boze, da sprema za nekim). Bice jos izmena u malim oglasima, ova nije jedina. |
Quote:
Dakle, molim vas da pricu ne shirimo dalje, jer, kao sto rekoh, vec smo pokusali sa dozvolom postovanja u oglasima i videli na sta to lici. |
Ako je vec tako, onda bih ja ipak dozvolio moderatorima da postuju u oglasima jer oni nece pisati gluposti vec ce eventualno pitati normalne stvari - cenu, stanje, lokaciju itd. pa ce to svima biti od koristi.
Pozz |
|
Meni je kod oglasa dobro bilo to, kad mi neko produbi saznanje o tom sta se prodaje, time sto prodiskutuje sa doticnim koji daje oglas! Medjutim, to su bili sporadicne pojave, a vecina je to koristila da bi maltretirala coveka koji nesto prodaje! Definitivno sam misljenja da sve treba da ostane kako je sad i jedino bi bilo dobro da bude obavezan telefon na koji ljudi treba da se jave, jer se desava da neko da oglas na koji ne stize odgovor sa PM!
|
Hej, a sto lepo ne napravite opciju da sam korisnik odluci da li ce se postovati na njegovom oglasu ili ne?
|
All times are GMT +1. The time now is 08:16 AM. |