![]() |
Re: -= Mali "issue" =-
izgleda da samo ti imas problem
|
Imam i ja... do skoro sam video po neki od ovih novih smajlija a sad ne vidim nijedan noviji, samo stare... evo cisto da proverim da li se vidi ako postavim neki... :skacu2:... ovaj smajli ja ne vidim - stoji kockica sa x i 0 pored
|
Mi ga vidimo normalno...Ali samo sa Firefox Mozilla. Postoji problem sa Operom i IE, a fazon je izgleda u tome sto se novi smajliji prikazuju kao attachmenti. Sredicemo to ovih dana, bez brige. |
ja koristim operu i sve mi je ok sto se smajlija tice.
prokdu koristi ff koliko znam.. |
Da prijavim samo, ja isto vidim kockice, IE 7.0 ... al i ne smeta mi, ja priznajem samo tekstualne, staromodne smajlije u tekstu... tekst je tekst (slede DVE TACKE pa ZATVORENA ZAGRADA)
|
Quote:
|
jeste li probali sa brisanjem cache-a?
|
Ja nisam... ali ne bih to radio jer posle moram svuda da se ponovo logujem, a pravo da ti kazem i ne znam sve lozinke... hmm... morao bih prvo svuda da odem (imam 5-6 mesta) pa da promenim lozinku i pogledam username...:banghead: jbg... nisam zapisivao a svuda razlicito... cini mi se
Nego jer to stvarno moze da pomogne, jer ako moze pomucicu se :wink: :rolleyes: |
Neko je nesto cackao u vezi sa dozvolama, ne logovan nisam mogao da vidim ni dobar deo starih smajlija, a logovan vidim stare, ali ne i nove, verovatno samo modovi koliko ja mogu da zakljucim sa pocetka teme mogu da vide nove smajlije...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:30 AM. |