Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20399)

Oggy 23-11-2007 03:12 PM

Re: Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je

Becka skola, istureno odelenje... A i vredim barem "za dvoje" (kako god to da posmatras...) :D

alavuk 23-11-2007 05:35 PM

pocela je ozbiljana seca knezova na forumu , kad vec krecemo tako ajmo sve ispocetka :]]] neka 31.12 u 23:59 pocnemo sa 0 postova :]]]

Inovative_kg 23-11-2007 08:14 PM

Generalno je oke...Klavir je super, ona super peva, teks mi se ne svidja..Klavir mi je najupecatljiviji, mada ,imavshi na umu da je 'na keca' odlicno je ispalo:D

a&n 23-11-2007 10:51 PM

hej oggy strava je snimljena pesma. Slobodno maltretiraj Lejlu, ako su ovo posledice :)))))

Koji si efekat stavio na glas??

Oggy 23-11-2007 11:25 PM

Altiverb, neki impuls. Cini mi se sidnejska opera ili tako nesto... Malo cackao predelay-i i repove. Ima od dinamike V kompresor. Minimalizam.

Nego, da li se mi mozda znamo? :)

DEMONIO 24-11-2007 12:07 AM

Odlican klavir... koji je ?

Prija mi Lejla sa ovim stilom pevanja i ovim "balada/laganini/festivalskim" pesmama...

glas je za mene mozda za nijansu trebao da bude tishi... vrlo vrlo malo... e i da, tu i tamo mi zasmeta neki "mljac"... ostalo super ;)

Svaka cast! :)

Oggy 24-11-2007 06:51 AM

Quote:

Originally Posted by DEMONIO (Post 180546)
Odlican klavir... koji je ?

Cini mi se da rekoh... Grand 1, sviran preko Yamahe P 140

Quote:

Originally Posted by DEMONIO (Post 180546)
e i da, tu i tamo mi zasmeta neki "mljac"...

To Tina i ja mljackamo "mlecnu" picu dok Lejla pokusava da se bavi muzikom :D

Pa mora da se cuje mljac kada peva na milimetar od mikrofona i kad imas samo jedan instrument :wink:

Color 24-11-2007 07:16 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 180564)

Pa mora da se cuje mljac kada peva na milimetar od mikrofona i kad imas samo jedan instrument :wink:

Pa valjda i za to postoje alatke! :wink: Najlakse je barem iseci mljackanje pre pocetka pevanja.. A za ostale, olovcica u ruke i iz sound coveka se pretvaras u slikara krivulja... :wink:

Super pesma, mnogo lep glas... Eto dokaza da nije poenta u produkciji, dobroj pesmi ne treba mnogo da bi zazvucala!

Oggy 24-11-2007 07:37 AM

Rekao si sve. Posle toliko nacrtanih "umetnika" i "umetnica", zaista nisam zeleo nista da radim. Zeleo sam i da se cuje "mljac" i da sve ostane onakvo kakvo je bilo u tom trenutku, jer je trenutak zaista bio lep.

Sta ima u Pragu? :)

koca 24-11-2007 08:57 AM

super. ?to bi rekao Ćola ˝Ja tu n'b ni?ta diro˝.:)

All times are GMT +1. The time now is 12:04 AM.