![]() |
Re: preporuka basa
Nema nasta!
I srecno sa metlom, paz da ne poletis samo:D......i sa cur'cama oprezno....to su osetljiva bica....:wink:....[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Milutin/Desktop/character11.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Milutin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Milutin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Milutin/Desktop/character11.gif[/IMG] |
|
Quote:
zavrsili smo na kraju s mikijem jevremovicem u nekoj pecenjarnici (valjda?)... luda noc... a za ludi izgled na bini... mozda je bolje da si ti lud, a ne gitara... p.s. pogledaj snimke sa koncerta! bolje su nego sa probe.... |
Danas mi je prijatelj posudio warwicka neki bjesni od 3000e i cris larkina fretless rucni rad isto oko 2000e ,nije fora u gitarama nego do mene.Skonto sam da ne mogu svirati sve sto je prije 5 polja jer mi se odvali ruka,bez obzira koja je gitara ,pa mi je rekao da postoje neke short fret gitare tipa fender mustang ili sl,pa cu prvo da probam to ,a ako to ne bude pasalo onda definitivno uzimam guitar to midi i sviram samplove bas gitara sa solo gitarom.Sve je rjeseno.:D
Malo sam cackao po tonu od warwicka ,ma za mene bas je bas sve u 5 centi gore dole,ne fura me nista vise warwick ili larkin (kroz warwick glavu +swr triad) nego ona metla od yamahe.:grin: Quote:
Aj posalji link snimaka sa koncerta. |
Quote:
evo, na naslovnoj strani imas linkove. pise ti nesto a-la snimke s koncerta... :rotfl: |
Probaj: www.radulovic.vestel.com.mk, moze ti pomoci. jedini koji moze da ponesto kaze o Bass gitari je taj covek iz Macedonie.
Srecno |
Zdravo da si,
probaj : www.radulovic.vestel.com.mk Nadam se da taj momak iz Kumanova/ Macedonija moze da pomogne. Poseduje mali pogon za izradu Bass Gitara. Cujem da Holandski gitarista Jan Akkerman poseduje njegov instrument. Pozdrav. montana |
Zdravo,
posalji poruku kod: radulovik_guitars@yahoo.com Obrazlozi tvoj problem. Dobices odgovore koje trazis. Pozdrav. montana |
All times are GMT +1. The time now is 07:48 AM. |