Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Ns 10 :) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20334)

Rhino 16-11-2007 05:28 PM

Re: Ns 10 :)

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 179682)
ako su u dobrom stanju, super je cena...ovde se toliko prodaju samo NS10...

Pa i nisu bas u top stanju sto se izgleda tice, ipak su koristeni. Par ogrebotina tu i tamo...
Ali sto se zvuka tice sve ok:)

Rhino 16-11-2007 05:32 PM

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler (Post 179685)
Znači ti si mi ih pokupio ispred nosa! :(

Sretno!

Sorry :(..

DaBear 16-11-2007 05:37 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 179735)
Pa i nisu bas u top stanju sto se izgleda tice, ipak su koristeni. Par ogrebotina tu i tamo...
Ali sto se zvuka tice sve ok:)

ako nisu odlomljeni coskovi, omda je ok. Malo crne farbe i ko nove!!!
Moje su bile pale (kad su lopovi bili u studiju) pa se isto izudarale!!

Rhino 16-11-2007 05:44 PM

Na jednom cosku su malo utuceni - mrvicu, ne odlomljeni.... Ali sviraju brate.:)
Evo bas sam danas na brzinu uzeo da radim mix od nule ponovo za jednu stvar, gdje mi je na mackie sto god da uradim bila guzva.... Sad je nema toliko, a bukvalno sam stvar rijesio eq-om za par minuta.....

labrys 18-11-2007 07:06 AM

ja san pokusa stupit u kontakt s prodavacem...
cestitam, bija si brzi!

STUDIOTON 18-11-2007 10:01 AM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 179739)
Na jednom cosku su malo utuceni - mrvicu, ne odlomljeni.... Ali sviraju brate.:)
Evo bas sam danas na brzinu uzeo da radim mix od nule ponovo za jednu stvar, gdje mi je na mackie sto god da uradim bila guzva.... Sad je nema toliko, a bukvalno sam stvar rijesio eq-om za par minuta.....

ja ih koristim samo za proveru mixa .. nisam nikada mixao niti producirao na njima .. pokusao sam ali ne umem .. tesko mi je pogotovu zbog frekvencija koje ne emituje .. ali naravno na hiljade je primera ljudi koji na njima sve rade i to vrhunski .. svaka im cast

DaBear 18-11-2007 10:06 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 179905)
ja ih koristim samo za proveru mixa .. nisam nikada mixao niti producirao na njima .. pokusao sam ali ne umem .. tesko mi je pogotovu zbog frekvencija koje ne emituje .. ali naravno na hiljade je primera ljudi koji na njima sve rade i to vrhunski .. svaka im cast

Ja 95% vremena radim na njima!!

STUDIOTON 18-11-2007 10:17 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 179906)
Ja 95% vremena radim na njima!!

a koliko dugo radis na njima... koliko ih poznajes .. ?

zaboravi da napisem da ljudi koji od skora sve rade na ns10 .. i to na njima rade na silu jer im je poznata prica kao svima nama .. kada mi donesu mix to je uzas .. nivelacija i sam mix je tu,dobro je .. ali produkcija,sam zvuk je uzas ..

mislim da treba mnooogo vremena posvetiti slusanju tih yamahi,treba znati sve njihove mane i prednosti .. mnogi se zavaravaju da ih poznaju siguran sam ..

Vrace na njima radis sigurno 20-tak godina .. a ovde producenti imaju toliko godina koliko ti slusanja na njima :) zar ne?

idekius 18-11-2007 10:48 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 179907)
a koliko dugo radis na njima... koliko ih poznajes .. ?

zaboravi da napisem da ljudi koji od skora sve rade na ns10 .. i to na njima rade na silu jer im je poznata prica kao svima nama .. kada mi donesu mix to je uzas .. nivelacija i sam mix je tu,dobro je .. ali produkcija,sam zvuk je uzas ..

mislim da treba mnooogo vremena posvetiti slusanju tih yamahi,treba znati sve njihove mane i prednosti .. mnogi se zavaravaju da ih poznaju siguran sam ..

Vrace na njima radis sigurno 20-tak godina .. a ovde producenti imaju toliko godina koliko ti slusanja na njima :) zar ne?

Pa valjda svake kutije moras da poznajes? A "uzase" cujem sa svakakvih kutija, tako da tesko da su tu krive Yamahe...

DaBear 18-11-2007 10:58 AM

Kupio ih 1986 ! Tad sam imao samo "programming " set-up. Slusao sam muziku (CDs) na njima sve vreme.
Znaci tu je..vise od 20 godina...

Kad se naviknes, onda se tacno cuje razlika izmedju dobro izmiksanih ploca i lose izmiksanih ploca. Koliko sam puta imao ljude u studiju koji posle par sati rada kazu: ajde pusti sad na NS10! a ja im kazem pa sve vreme slusamo njih!!
A tek sad sa zutim BoZo-m - zesce zalamanje za posetioce studija!!

All times are GMT +1. The time now is 04:52 AM.