![]() |
Re: Antares microphone modeler
Mislim da moze malo da otopli neki snimak.......treba se igrati.....:da:
|
Quote:
|
Quote:
|
:rotfl:
|
znaci skroz da ga iscupam ...mislim Live.....
U pravu si ispod 10 ms se i ne cuje ..... Al me ubi KX driver ostali neki fajlovi od njega i nece das se uninstaliraju......i kad god upalim komp kaze mi found new hardwear....ja kliknem next ono KX trazi da se instalira....bio sam ga ubio neko vreme i evo sad opet me zeza odkad sam uninstalirao drajvere za Live..... I cubase mi se zabaguje cim otvorim control panel od konnejte i pokusam da promenim bufer size(samples) pokusacu da iscupam live pa da vidim kao ce da radi.... pa javim a mic kabl valja li? neverujem uvek prodavcima pa da pitam poz P.S. aj prebaci ovo u Thread "preporucite fw kontroler za Konnekt 8" ili neko nek prebaci....- mislim samo ove delove sto se ticu te teme , ne i ovo u vezi antaresa tnx |
Kx driveri prave sranja definitivno. Ja sam pre jedno 6 godina isto imao instaliran kx i problem sam resio reinstalacijom Windovsa... :rolleyes:
A sve sto ima veze sa zvukom, a nije Konekt, obavezno da leti iz kompa. |
Instaliraj ponovo KX,restartuj sistem pa kad se kx podigne bez problema
onda ga skini ali idi na uninstal all(drajver+aplikacija),Ne restartuj sistem nego ugasi racunar i izbodi Live pa tek onda ponovo podigni sistem.Bilo bi mozda pametno da posle svega toga ponovo reinstaliras i Konnect |
citao sam na harmonycentral forumu o konekt-u 8 i 24 i bogami mi se cini da nije samo do kx drajvera, imaju dva treda sa preko 120 strana zajedno u kojima se javlja dosta ljudi sa problemima sa ovim interfejsima, izgleda da je problem u samim TC drajverima jer recimo posle verzije 1.10 na 1.20 nisu uopste updateovani nego su pisani ispocetka upravo zbog puno bugova a pritom probleme pravi GOMILA stvari, ne samo kx.. sad su valjda izasli 2.0 drajver pa ce mo da vidimo kako ce to da radi... smorio sam se oko svega toga jer sam bas nesto merkao taj konekt 8...
|
Hvala na savetima
Imam na novom hardu windows sveze instaliran samo za muziku pa cu da probam da ga ocistim od svih drajvera i kartica ...i onda ponovo instaliram samo konnekt......( na tom windowsu nemam KX ima samo asio 4 all al i njega cu da ubijem) Kartica je Intex 1394 sa nec chipom pa da vidimo sta ce da se desi pozz |
All times are GMT +1. The time now is 04:46 AM. |