![]() |
Re: Va? matični instrument
Da da:) ... to sam zaboravio, taj mish i tastatura su opaki instrumenti:mase:
|
gitara
|
Re: Va? mati?ni instrument
kombinacija misa, tastature i midi kontrolera
|
Klavir, nekad davno klarinet, polako nabadam gitaru.
|
Re: Vaš matični instrument
maticni roland a-33 / mc-505/ tr 707 - jx8p / r8 sekundarni ins. vstI i dzeri bez toma
|
Gitara.
|
Maticni i sekundarni... zbog njih i zivim...
p.s. Nastavak slike ako budete dobri... |
klavir.. gitara ponekad...
@srce: pa nije ti zena instrument... neshto drugo je.. klavirom zadovoljavash uho, a chime zadovoljavash zene? pozdrav |
http://www.babic.com/TEMP/ambrosio.jpg
najvise sam vremena proveo svirajuci ove instrumente :D. ok, kao malen drndao sam sate klavira dobrih 8 - 9 godina. i da budem iskren, da imam prostor, tj. kucu, i jedno 20K eura, najveci san mi je, iznad svih sintija ovog svijeta, da nabavim Steinway B klavir, i par dobrih schoepsova i gml-a da ga mogu i posteno snimati. otkad sam na akademiji imao priliku komponirati koristeci jedan takav, nista drugo vise nije ni blizu. tolika ekspresivnost. u usporedbi s time, samo mogu rec vsti, sample libraries, i ovi tzv. kontroleri sa "klavirskom" tippkom, su najobicnije smeće. ali sta ces.. mozda jednog dana, ako se ne ozenim .. ;) |
Quote:
p.s. opet nema namig smajlija...:rolleyes: srce: dobra slika... we want more! :jupi: thread: nekada davno harmonika danas klavir (rak rana) jedino sto necu nikad prezaliti jesu sati i sati uzavrelih rano pubertetskih hormona potrosenih na vjezbanje skala, razlaganja i etida na bariton-basovima... danas mi je lijeva mi je u odnosu na desnu 40% zaostala... Oh majko i oce zasto mi ne dadoste prvo gitaru, palice ili klavir u ruke! Oh!:cry::cry::(:(:cry2::cry2: |
All times are GMT +1. The time now is 01:00 PM. |