![]() |
Re: Nove kutije
@MAX
EEE... Pa napisah ja fino u prvom postu da odustajem od potrage za ns10. Sto znaci da nisam mogao da ih nadjem dugo vremena:( |
Quote:
Jednostavno nemam pojacalo koje bi to guralo, tako da ako kupujem, kupovao bih i to da sam zadovoljan, a ne da se krpim nesto. |
btw...
Ima li gdje na licu mjesta u bg, ns cuti genelece1031apm? |
kad vec pominjes genelece, mislim da bi ti mozda legli 8030.. ali nisam siguran koliko su drugaciji od 824.. first pick jeste ns10, ali bogami razmisli jos jednom o SuperMee, ja radio na njima sa tehniksom od 100e itekako uspesno..
|
SuperMee su pali u uzi izbor za slusanje definitivno. Samo josh da vidim sta jos zelim da cujem, kako i gdje da cujem, i onda to eventualno cujem sve u najkracem mogucem vremenskom intervalu, jer necu moci da ih imam na a,b,c,d slusanju sigurno...
|
pa uz malo srece mozda neki vikend organizujemo kod mene a/b/c/d slusanje hr824, supermee, NS10 pa cak i hr624
prostorija je 22.5kvm i prilicno je oskudno akusticki obradjenja, te je idealna za realne uslove ;) |
Zasto 'cak' i 624?
Imaju 'isti' zvuk kao 824...... Nista gori nisu po mom misljenju.. |
Kada obavis a/d/c/d test kod Arthura svratis kod mene u studio i napravis jos i a/b test Mackie HR 824 i Adam P11A.
Pozz! |
Quote:
VRH! :hyper: Pa vi ste ljudi divni, prave kolege... Znaci imas mackie+adame? Kako si zadovoljan tom kombinacijom u potpunosti? |
Sa Adam-ima sam jako zadovoljan, a sa Mackie-ima nisam potpuno zadovoljan , ali mi pomazu pri miksovanju da cujem ono sto na Adam-ima ne mogu, zbog manjeg dijametra zvucnika i volumena kutija. Kombinacija nije savrsena, ali, za sada, radi!
Mozda Mackie u narednom periodu zamenim nekim Dynaudio ili, pak, Quested monitorima, ali o tom potom! Dodji i poslusaj, pa prosudi sam! Pozz! |
All times are GMT +1. The time now is 04:24 PM. |