![]() |
Re: Snoop, Dre i Timbaland
gotovo... okacicu mikrofon o klin... ovi momci su jebeno dobri haahahahahahahahahahahahahahahahaha:rafal::dance:: dance::jupi::jupi::rotfl:
"ludovali smo tako do duboko u noci" hahahahahaahah AHAAHAHAHAHAHA :) |
mi se lijepo segamo a niko nikako da nam zakljuca thread zbog gluposti koju izvodimo
TO JA ZOVEM DEMOKRACIJA ili (spori moderatori) :kopanos: :dj: :kopanos: :kupanje: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: :locked: if der iz a problem det aj kant fiks...AJ ken du it in da mix:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: |
:mad::mad::gaah::banghead::rafal::protest::protest ::azdaja::kipuceljut::mlotek::growl::taz::taz:
ZASTO DIRATE MOJE UZORE??!?!?!?!?!?! |
Quote:
Heheh naslov je vec bio dobar al? sadrzaj sve krunuje! :) |
ovaj lik na pochetku shto ih savetuje da se ne smaraju , kao onaj lik iz filma Rane
Shvaba... |
to i jeste on :]
|
ime ovog "repera" trebalo bi da bude IQ2....:banghead:
bum bum... tras tras..... "crni talas repa".... zamisli ove freekove na grass_u.... gde ide ovaj svet jbt... missssliiim... mnoogo su "hard core" za mene..... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead: |
Ja mislim da su ove devojke u spotu oglupele tokom ove pesme...Kako su mogle samo da pevushe uz tu melodiju..Kakav deliveri....Jaooooooooooo
|
:banghead: Bum bum tras tras:banghead:
Dugo nisam chuo nesto ovako retardirano. |
Stojan je bolji :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:55 AM. |