Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20116)

DEMONIO 01-11-2007 04:30 PM

Re: RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!!

Zainteresovan takodje... kada bi se josh koja fotka videla :)

Rhino 01-11-2007 05:10 PM

Aj em zainteresovan tu!

boggy 01-11-2007 07:54 PM

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 177208)
....
Cijene ce Bogy uskoro imat kad vidimo interes publike

Pozdrav svima :)

S obzirom na veliko interesovanje koje nastade za rackirani MCI 500 kanal, moze se ponuditi sledeca cena po jednom rackiranom kanalu:

1. MCI modul 350EUR (kako je roginator vec rekao)
2. Materijal 160EUR (konektori, kutija, namenski napajac)
3. Priprema, nabavka, sastavljanje, provera rada, itd... 140EUR

Ukupno 650EUR

Eto :)

pozdrav

bogi

DaBear 01-11-2007 08:07 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by boggy (Post 177369)
Pozdrav svima :)

S obzirom na veliko interesovanje koje nastade za rackirani MCI 500 kanal, moze se ponuditi sledeca cena po jednom rackiranom kanalu:

1. MCI modul 350EUR (kako je roginator vec rekao)
2. Materijal 160EUR (konektori, kutija, namenski napajac)
3. Priprema, nabavka, sastavljanje, provera rada, itd... 140EUR

Ukupno 650EUR

Eto :)

pozdrav

bogi

Kolika su kucista? 1U ? 2U? jedan EQ u 1U ili u 2U rack?
Jel jeftinije ako su 2 u jednoj kutiji itd?

A jel ima varijante za uspravno ugradjivanje, ako je na primer 4? (vidi sliku..)

boggy 01-11-2007 08:22 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 177372)
Kolika su kucista? 1U ? 2U? jedan EQ u 1U ili u 2U rack?
Jel jeftinije ako su 2 u jednoj kutiji itd?

Varijanta je da kutija bude 2U, unutra jedan kanal... micpre/direct-in + eq
ovako kako smo smislili ocekujemo da je najprihvatljivije vecini... i tako smo dobili povoljniju cenu.
Ispalo bi skuplje da se posebno (samo komad, dva) pravi verzija sa dva modula u 3U kutiji... i ovo sto nudimo je neko "serijsko" resenje... prakticno bi bilo skuplje nego kupiti dvaput ovako resenje... zato sto ima poslova u pripremi, koji se nanovo moraju raditi za drugu verziju, a ti troskovi su u ovom slucaju "podeljeni" podjednako na neku ocekivanu kolicinu koja ce se praviti.... i samim tim smanjeni.

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 177372)
A jel ima varijante za uspravno ugradjivanje, ako je na primer 4? (vidi sliku..)

Ma moze se i tako napraviti... custom, a koliko bi to kostalo, to ne znam ovako na brzinu...

pozdrav

bogi

spidermusic 01-11-2007 08:25 PM

Mene takodje interesuje bas ovo sto je Da Bear pitao. Zapravo, zeleo bih dva modula, pa, u tom slucaju, u kakvom kucistu bi bili zapakovani i da li bi cena bila ista, odnosno 2 x 650 eura!

boggy 01-11-2007 08:34 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 177380)
Mene takodje interesuje bas ovo sto je Da Bear pitao. Zapravo, zeleo bih dva modula, pa, u tom slucaju, u kakvom kucistu bi bili zapakovani i da li bi cena bila ista, odnosno 2 x 650 eura!

Ne, ako premali broj ljudi bude narucilo takvu dvokanalnu verziju u jednoj 3U kutiji, onda bi ta "stereo varijanta" kostala vise od dve navedene "mono" varijante.

pozdrav

bogi

DaBear 01-11-2007 09:16 PM

evo jos malo primera..trazim 2U da vidim jel ima negde..

http://www.proharmonic.com/mci.htm

clusterchord 01-11-2007 11:10 PM

samo moje misljenje - mozda ste trebali odmah radit racun za varijantu 3U, 2kanala.

jer je puno funkcionalnije - onda se moze koristit i za tracking, a i za neki mali mastering - jer MCI imaju line ulaz (-4dBU) pa da se propici miks kroz trafoe za malo saturuacije plus pasiv/aktiv EQ. drugo puno nas snima sinteve stereo.. itd itd.

ovako 4 rack space-a za 2 kanala.. mnogo veliko.

i dali ce MCI modul ic unutra "as is" od Rogine, ili ces ga malo sredjivati, mjenjati kapacitete itd.. (25 i vise god staro..) mislim, ako se vec ide na varijantu "gotov proizvod" ?

mozda bih isao na stereo varijantu. moram jos s roginom popricati..

Shot 01-11-2007 11:20 PM

Ne ulazim sad u pricu 2U/3U...
Ja sam prije nekog vremena radio na MCI JH600 pultu i mogu reci da to stvarno sjajno zvuci. Ova serija 500 je jos bolja od 600tke.
I mislim da je stvarno okej cifra dati 650 eura za cijeli kanal. To se isplati! Sigurno bolje od bilo kakvih modernih channel stripova u tom rangu cijene.
Al da ne ispadnem da reklamiram bogginator kombinaciju, nemojte to kupiti - ostavite pa da ja uzmem kad dodjem do love!!

All times are GMT +1. The time now is 04:39 PM.