![]() |
Re: RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!!
Zainteresovan takodje... kada bi se josh koja fotka videla :)
|
Aj em zainteresovan tu!
|
Quote:
S obzirom na veliko interesovanje koje nastade za rackirani MCI 500 kanal, moze se ponuditi sledeca cena po jednom rackiranom kanalu: 1. MCI modul 350EUR (kako je roginator vec rekao) 2. Materijal 160EUR (konektori, kutija, namenski napajac) 3. Priprema, nabavka, sastavljanje, provera rada, itd... 140EUR Ukupno 650EUR Eto :) pozdrav bogi |
1 Attachment(s)
Quote:
Jel jeftinije ako su 2 u jednoj kutiji itd? A jel ima varijante za uspravno ugradjivanje, ako je na primer 4? (vidi sliku..) |
Quote:
ovako kako smo smislili ocekujemo da je najprihvatljivije vecini... i tako smo dobili povoljniju cenu. Ispalo bi skuplje da se posebno (samo komad, dva) pravi verzija sa dva modula u 3U kutiji... i ovo sto nudimo je neko "serijsko" resenje... prakticno bi bilo skuplje nego kupiti dvaput ovako resenje... zato sto ima poslova u pripremi, koji se nanovo moraju raditi za drugu verziju, a ti troskovi su u ovom slucaju "podeljeni" podjednako na neku ocekivanu kolicinu koja ce se praviti.... i samim tim smanjeni. Quote:
pozdrav bogi |
Mene takodje interesuje bas ovo sto je Da Bear pitao. Zapravo, zeleo bih dva modula, pa, u tom slucaju, u kakvom kucistu bi bili zapakovani i da li bi cena bila ista, odnosno 2 x 650 eura!
|
Quote:
pozdrav bogi |
|
samo moje misljenje - mozda ste trebali odmah radit racun za varijantu 3U, 2kanala.
jer je puno funkcionalnije - onda se moze koristit i za tracking, a i za neki mali mastering - jer MCI imaju line ulaz (-4dBU) pa da se propici miks kroz trafoe za malo saturuacije plus pasiv/aktiv EQ. drugo puno nas snima sinteve stereo.. itd itd. ovako 4 rack space-a za 2 kanala.. mnogo veliko. i dali ce MCI modul ic unutra "as is" od Rogine, ili ces ga malo sredjivati, mjenjati kapacitete itd.. (25 i vise god staro..) mislim, ako se vec ide na varijantu "gotov proizvod" ? mozda bih isao na stereo varijantu. moram jos s roginom popricati.. |
Ne ulazim sad u pricu 2U/3U...
Ja sam prije nekog vremena radio na MCI JH600 pultu i mogu reci da to stvarno sjajno zvuci. Ova serija 500 je jos bolja od 600tke. I mislim da je stvarno okej cifra dati 650 eura za cijeli kanal. To se isplati! Sigurno bolje od bilo kakvih modernih channel stripova u tom rangu cijene. Al da ne ispadnem da reklamiram bogginator kombinaciju, nemojte to kupiti - ostavite pa da ja uzmem kad dodjem do love!! |
All times are GMT +1. The time now is 04:39 PM. |